Αυτό είναι το μυστικό μου για ανάλαφρα, αναζωογονημένα και πεντακάθαρα μαλλιά!

3 Posted by - September 10, 2018 - Beauty

Πολλές φορές οι φίλες μου με ρωτούν, πώς καταφέρνω και διατηρώ τα μαλλιά μου καθημερινά τόσο λαμπερά και καθαρά, σαν να βγήκα μόλις από το μπάνιο.

Η απάντηση κρύβεται στις αγαπημένες μου επιλογές για την περιποίησή τους και συγκεκριμένα στα προϊόντα που χρησιμοποιώ κατά το λούσιμο, τα οποία είναι πλούσια σε δύο φυσικά συστατικά αποτοξίνωσης.

Αναφέρομαι στη σειρά Detox Αναζωογόνησης της εταιρείας Le Petit Marseillais®, μία καινοτόμα σειρά για ανάλαφρα, αναζωογονημένα και καθαρά μαλλιά, που δημιουργήθηκε από εκχύλισμα φύλλων Λουίζας και Τσαγιού –τα δύο φυσικά συστατικά αποτοξίνωσης, που βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών.

Η σειρά Detox Αναζωογόνησης, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, προσφέρει στα μαλλιά ολοκληρωμένη φροντίδα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντάς τους απίθανη λάμψη!

detoxshampoo

Ιδιότητες Λουίζας:

Η Λουίζα, η οποία καλλιεργείται στην Ευρώπη, αποτελεί ένα θεραπευτικό φυτό που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από διαφορετικούς πολιτισμούς, όπως οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι, λόγω των πολλών ιδιοτήτων του. Μεταξύ άλλων το φυτό Λουίζα ξεχωρίζει για τη χαλαρωτική επίδραση που έχει για το σώμα αλλά και το πνεύμα και αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο για την αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους. Το εκχύλισμα Λουίζας που περιέχεται στο σαμπουάν αλλά και στην κρέμα μαλλιών, βοηθά το δέρμα του κεφαλιού και προσφέρει αναζωογόνηση και φρεσκάδα που τα μαλλιά χρειάζονται για να δυναμώσουν.

Ιδιότητες Τσαγιού:

Επιπλέον, από τη φυσική συνταγή αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πιο παραδοσιακό συστατικό όπως είναι το Τσάι το οποίο στη Μέση Ανατολή θεωρείται ως ένα από τα πιο θεραπευτικά φυτά. Χρησιμοποιείται στην ιατρική και στην κοσμητολογία και χάρη στις ιδιότητες αποτοξίνωσης που διαθέτει, θα δώσει στα μαλλιά επιπλέον λάμψη και θρέψη.

Οπως όλα τα προϊόντα του Le Petit Marseillais®, αυτή η σειρά επωφελείται από το κλίμα που επικρατεί στη Νότια Γαλλία. Η Λουίζα καλλιεργείται κάτω από τον ήλιο της Προβηγκίας και συλλέγεται με το χέρι προτού γίνει εκχύλισμα. Με τον ίδιο τρόπο τα φύλλα Τσαγιού προσεκτικά εκχυλίζονται έτσι ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα τους.

detoxcream

Εφαρμογή:

Ξεκίνα την περιποίηση των μαλλιών εφαρμόζοντας απαλά το σαμπουάν Detox Αναζωογόνησης, κάνοντας μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σου. Η ελαφριά του υφή δεν βαραίνει τα μαλλιά και το άρωμά του χαρίζει μία αίσθηση φρεσκάδας.

Για ολοκληρωμένη φροντίδα, προτείνω να χρησιμοποιήσεις και την κρέμα μαλλιών Detox Αναζωογόνησης του Le Petit Marseillais® μετά το λούσιμο. Η κρεμώδης υφή της επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή σε όλο το μήκος των μαλλιών. Για καλύτερο αποτέλεσμα άφησέ την να δράσει 1 λεπτό και έπειτα μπορείς να την ξεβγάλεις με άφθονο νερό.

Χάρη στα συστατικά και το ελκυστικό της άρωμα, η σειρά βοηθά στη διατήρηση της φροντίδας, συνδυάζοντας φυσικά συστατικά και την αύρα της Νότιας Γαλλίας στα μαλλιά σου, καθιστώντας την περιποίηση τους, μία εμπειρία αληθινής Αναζωογόνησης!

Ειρήνη Διαμαντακίδου
Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

 

No comments

Leave a reply