Μπορείς να χάσεις βάρος με τον πιο εύκολο τρόπο

6 Posted by - October 18, 2020 - Motivation, Workout

Συνεχίζεις να είσαι σε «σύγχυση» σχετικά με το βάρος που παλεύεις να χάσεις; Αγωνίζεσαι να διώξεις το λίπος με κάθε τρόπο; Ίσως είναι καλύτερο να μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Ίσως, αν σταματούσε να σε αγχώνει η σκέψη για το πώς και αν θα τα καταφέρεις, τα πράγματα να εξελιχθούν πιο θετικά για σένα.

Μπορείς απλώς να ακολουθήσεις μια στρατηγική που περιλαμβάνει καλό φαγητό (αυτό που δεν θα σε βασανίζει η πείνα) και συγχρόνως να κάνεις τις καύσεις που χρειάζεται ο οργανισμός για να νιώθεις την χαρά, ότι πέτυχες το ημερήσιο έλλειμμα θερμίδων που απαιτείται για να εξαφανιστεί το λίπος.

Αν δεν είσαι τύπος της καθημερινής άσκησης, μην αποφεύγεις το περπάτημα. Πρόσθεσε περισσότερα βήματα στην ημέρα σου και παρακολούθησε την πρόοδο σου μέσω της εφαρμογής που έχουν πλέον όλα τα smartphones.  Παρακολούθησε τα βήματα σου με σκοπό να ολοκληρώνεις  από 8,000 έως 12,000 βήματα την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο, και τις ημέρες που δεν θα κάνεις καύσεις μέσω κάποιας άσκησης, θα μπορείς να καις αρκετές θερμίδες με σκοπό την καύση λίπους.

Βάλε την άσκηση δύναμης στο πρόγραμμα. Φρόντισε τους μυς σου και δούλεψε τους 3 φορές την εβδομάδα με απλές συνδυαστικές ασκήσεις, με στόχο την απώλεια βάρους και την διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Στην περίπτωση που κάνεις μια δραστηριότητα και φροντίζεις το σώμα σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αποφεύγοντας τα «πάντα» από το διατροφικό σου πρόγραμμα. Εάν συνδυάζεις την άσκηση με μια διατροφή που απλώς θα αποφεύγεις τις υπερβολές, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

evelina-nukta-1-e1424281402679 Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply