Στόχος Κοιλιά! Αφιερώνουμε 10’ και κάνουμε τις ιδανικές ασκήσεις

5 Posted by - October 19, 2015 - Workout

Όλοι θέλουμε να χάσουμε το περιττό λίπος και να έρθουμε λίγο πιο κοντά σε αυτό που ονειρευόμαστε όσον αφορά την εμφάνιση μας. Για να καταφέρουμε, να φτάσουμε αυτόν τον στόχο, θα πρέπει, εκτός από γυμναστική,  να προσέξουμε την διατροφή μας.

Στην περίπτωση που είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να αποκτήσουμε μια φλατ κοιλιά, δεν έχουμε παρά να αποφεύγουμε τις τροφές με αρκετά λιπαρά, πολύ αλάτι, πολύ ζάχαρη και όλες αυτές τις… έτοιμες ή συσκευασμένες τροφές που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι μπορεί να περιέχουν.

Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε μόνο ενέργεια και λίγο από τον χρόνο μας για να «δέσουμε» το σώμα μας, κάνοντας τις σωστές ασκήσεις, στον σωστό χρόνο με τον σωστό τρόπο.

Ένα καλό σετ ασκήσεων που στοχεύει ακριβώς στο σημείο που μας ενδιαφέρει, μπορεί να μας οδηγήσει άμεσα στο αποτέλεσμα που θέλουμε, αρκεί βέβαια να υπάρχει και η διάρκεια στην γυμναστική μας.

Αφιερώνουμε 10’ τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα,  προσέχουμε την διατροφή μας και βλέποντας τον κόπο μας να αποφέρει καρπούς, θα είμαστε έτοιμοι να εξελίξουμε την προπόνηση μας και να γινόμαστε ολοένα και πιο δυνατοί.

No comments

Leave a reply