Δες πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να γυμνάζεσαι για να δεις άμεσα την διαφορά στο σώμα σου

10 Posted by - September 13, 2020 - Motivation, Workout

Το ξέρεις ήδη, ότι για να αλλάξεις το σώμα σου, να φτιάξεις τη φυσική κατάσταση σου και να μπεις σε έναν διαφορετικό ρυθμό, χρειάζεται μεγάλη προσωπική προσπάθεια. Δεν είναι μυστικό ότι η απώλεια λίπους απαιτεί έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει ένα «καθαρό» πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Αν είσαι στην περίπτωση που βιάζεσαι να δεις το αποτέλεσμα και γυμνάζεσαι 2 ή 3 φορές την εβδομάδα αλλά δεν είσαι ευχαριστημένη ακόμη από το σώμα σου, είναι γιατί μάλλον πρέπει να εξελίξεις κι άλλο την προσπάθεια σου.

Με βεβαιότητα ότι έχεις διώξει τα κακά λιπαρά από την διατροφή σου και έχεις αποφασίσει ότι θα μεταμορφώσεις το σώμα σου με κάθε τρόπο, θα πρέπει να δουλεύεις το σώμα σου 5 φορές την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να δουλέψεις σοβαρά με το σώμα σου και πραγματικά να το μεταμορφώσεις αυτή τη φορά. Από τις 5 προπονήσεις την εβδομάδα, αφιέρωσε τις 3 σε αερόβιο πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να διώξεις μακριά το λίπος και να αυξήσεις την αντοχή σου. Ένα διαλειμματικό πρόγραμμα στον διάδρομο, στο ποδήλατο, με σχοινάκι, είτε αερόβιες ασκήσεις είναι μερικά από αυτά που μπορείς να κάνεις. Τις άλλες 2 φορές, εστίασε στην δύναμη και δούλεψε το σώμα σου με ελεύθερα βάρη, αντιστάσεις κι όλα θα πάνε τέλεια!

evelina-nukta-1-e1424281402679 Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

instagram: @evelinanykta

No comments

Leave a reply