Επίπεδη κοιλιά εδώ και τώρα: Εδώ είναι οι τρόποι για να την αποκτήσεις!

4 Posted by - June 28, 2018 - Motivation, Workout

Εάν προσπαθείς να χάσεις το λίπος της κοιλιάς, πιθανότατα έχεις διαβάσει και έχεις ακούσει πολλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Ωστόσο, στην προσπάθεια σου να φτάσεις σε αυτόν τον στόχο, συνεχίζεις να έχεις τις ανησυχίες σου και σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις διαρκώς ποια είναι τα σωστά βήματα για να διώξεις μακριά το λίπος. Οι τρόποι για το σωστό  #Weightloss παραμένουν οι ίδιοι. Καθαρές τροφές και γυμναστική!  Οπότε, το μόνο που μας μένει, είναι να δούμε πως μπορούμε να μπούμε σε πρόγραμμα και να είμαστε σε εγρήγορση.

Έχει αποδειχθεί ότι η καύση λίπους αυξάνεται με την έντονη άσκηση. Επικεντρώσου σε 3 προπονήσεις τουλάχιστον την εβδομάδα.

Με την άσκηση τριών έως πέντε ημερών την εβδομάδα και την υγιεινή διατροφή, μπορείς να απομακρύνεις το λίπος της κοιλιάς. Βέβαια, για να δεις πραγματική αλλαγή, το μοναδικό μυστικό, είναι η συνέπεια.

Στην περίπτωση που είσαι συνεπής με τον στόχο σου, ένας αποτελεσματικός τύπος άσκησης  που έχει αποδειχθεί ότι στοχεύει στο λίπος της κοιλιάς είναι η υψηλής έντασης άσκηση με μικρά διαλλείματα. Δεν χρειάζεται να είσαι για ώρες στο γυμναστήριο.  Μια προπόνηση 45 λεπτών, συμπεριλαμβανομένης της προθέρμανσης, είναι αποτελεσματική.

Όσες καύσεις και να κάνεις κατά την διάρκεια μιας προπόνησης, όσο κι αν δουλέψεις τους μυς, η μείωση του λίπους της κοιλιάς είναι απόλυτα συνδεμένη με την διατροφή σου. Δεν μπορείς να χάσεις το λίπος αν δεν σταματήσεις να καταναλώνεις τρόφιμα που μετατρέπονται σε λίπος στο σώμα σου. Ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή και ενημερώσου από έναν ειδικό πως μπορείς να ισορροπήσεις το διατροφικό πρόγραμμα σου.

Επίσης, ανακάλυψε τρόπους να αποβάλλεις το άγχος, το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία λίπους στην κοιλιά. Το άγχος προκαλεί την παραγωγή κορτιζόλης, η οποία είναι ορμόνη του στρες και συνδέεται με την αύξηση της όρεξης και την δημιουργία λίπους στην κοιλιά.

Αγάπησε τον εαυτό σου και το σώμα σου.

evelina-nukta-1-e1424281402679Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply