Κάψε το λίπος και σφίξε το σώμα σου με συμβουλές απο τον ειδικό

9 Posted by - June 23, 2018 - Workout

Για να κάψεις λίπος, να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, σφιχτούς γλουτούς  και να δεις το σώμα σου να αλλάζει, θα πρέπει να είσαι  επιμελής με τη γυμναστική και τη διατροφή σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ακραία δίαιτα και να υποστείς την στέρηση. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις προσοχή στις διατροφικές σου συνήθειες και να ακολουθείς ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής. Ο συνδυασμός αυτών των δυο θα σε οδηγήσει σύντομα στο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Σε κάθε περίπτωση, η διατροφή είναι το πιο σημαντικό βήμα στην προσπάθεια σου να διώξεις το λίπος. Απομάκρυνε τα λιπαρά από την καθημερινότητα σου για να είσαι όσο πιο συνεπής γίνεται στον στόχο σου. Μόνο έτσι θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται, χωρίς να πηγαίνει χαμένος ο χρόνος και ο ιδρώτας στο γυμναστήριο. Αυτό σου λέει και o Fitness trainer Φωκίωνας Χατζηφόρος «Η καλή διατροφή είναι το νούμερο 1 στην προσπάθεια μας για απώλεια βάρους. Μια καλή συμβουλή είναι η μείωση πρόσληψης υδατανθράκων, ειδικά μετά τις απογευματινές ώρες».

Σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά και σύμφωνα με τον ειδικό Φωκίωνα Χατζηφόρο «Μπορείς να κάνεις  άσκηση κοιλιακών με διαφορετικούς τρόπους. Το σώμα μας δεν πρέπει να συνηθίζει μόνο σε έναν τύπο ασκήσεων. Μπορούμε να γυμνάσουμε τους κοιλιακούς ισομετρικά, πλειομετρικά, διαλειμματικά, με πολλές διαφορετικές μεθόδους. Το ίδιο ισχύει και για τους γλουτούς! Πολλές επαναλήψεις, μικρά διαλείμματα ειδικά στους κοιλιακούς που είναι από τους μεγαλύτερους μύες του σώματος».

Αγάπησε την άσκηση και μπες σε πρόγραμμα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να σου αρέσουν κιόλας. Ανάμεσα σε αυτά και η αερόβια άσκηση. «Αερόβιο δεν είναι μόνο το τρέξιμο, μπορούμε να επιτύχουμε αερόβια άσκηση χρησιμοποιώντας πολυαρθρικές ασκήσεις, τόσο για τους κοιλιακούς όσο και για τους γλουτούς», συμπληρώνει ο Φωκίωνας Χατζηφόρος.

Το μόνο που μένει είναι απλώς να το πάρεις απόφαση. Να βεβαιωθείς ότι θέλεις πραγματικά να προσπαθήσεις να κάψεις το λίπος. Με συνέπεια και επιμονή, το αποτέλεσμα θα έρθει και εσύ θα μπορείς να πεις πως επιτέλους, τα κατάφερες!

Τον προπονητή Φωκίωνα Χατζηφόρο, θα το βρείτε στο νέο χώρο εκγύμνασης «WebuildFootballers» στην όδο Ηρακλείτου, Αριάδνης και Νιόβης. Πάτημα Χαλανδρίου.

w3

 

No comments

Leave a reply