Απέκτησε όμορφα και δυνατά πόδια με την καλύτερη άσκηση

3 Posted by - June 10, 2019 - Workout

Αν έχεις γυμναστεί έστω και λίγο, θα έχεις δοκιμάσει τις προβολές. Οι προβολές ποδιών και οι παραλλαγές της, είναι ικανές να δυναμώσουν τα πόδια σου. Να τα γυμνάσουν, όπως ακριβώς εσύ τα θέλεις. Είτε με βήμα εμπρός, είτε πίσω, είτε με βάρη, είτε χωρίς, οι προβολές είναι αποτελεσματικές, γι αυτό να τις βάλεις στο πρόγραμμα σου.
Θα τις αγαπήσεις αυτές τις ασκήσεις, γι αυτό κάνε την αρχή με οκτώ έως 12 επαναλήψεις από κάθε άσκηση για συνολικά τρεις γύρους σε κάθε πλευρά.
…Προς τα πίσω
Κάνε βήμα προς τα πίσω, λυγίζοντας το μπροστά – ευθυγραμμίζοντας το με τον αστράγαλο- Έχοντας τον έλεγχο του σώματος σου, φέρε το πόδι πάλι μπροστά στην αρχική του θέση και επανέλαβε προς τα πίσω για 8 ή 12 φορές για κάθε πόδι

αρχείο λήψης

Σταυρωτές προβολές
Οδήγησε το πόδι σου πίσω από το άλλο, ώστε οι μηροί να διασταυρωθούν, κάμπτοντας και τα δύο γόνατα. Βεβαιώσου ότι το μπροστινό γόνατό, δεν περνάει μπροστά από την μύτη του ποδιού σου και επανέλαβε 8 με 12 επαναλήψεις.

0703-curtsey-lunge-1441032989

Πλαϊνές προβολές
Με αργό ρυθμό, οδήγησε το πόδι σου στο πλάι, για την πλαϊνή προβολή. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία σου, κάνοντας οκτώ έως 12 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά. Αν θέλεις να το κάνεις πιο δύσκολο, χρησιμοποίησε μια πετσέτα, γλιστρώντας το πόδι προς το πλάι

Side-Lunge_Exercise

 

evelina-nukta-1-e1424281402679 Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply