Αυτές είναι οι ασκήσεις για να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες σε 30 λεπτά

4 Posted by - June 7, 2021 - Workout

Δεν είμαστε όλοι τόσο δυνατοί και δεν έχουμε τον χρόνο,  ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε σκληρά για το σώμα μας και να έχουμε λεπτό, σφριγηλό και όμορφο κορμί.  Μπορούμε όμως να βρούμε απλούς τρόπους, απλές ασκήσεις που μπορούμε να τις κάνουμε παντού – και στο σπίτι μας – και να κάψουμε πολλές θερμίδες! Ναι, τόσες πολλές, σαν  να πηγαίναμε στο γυμναστήριο. Αν το θέλεις, μπορείς να κάψεις μέχρι 500 θερμίδες σε 30 λεπτά.

αρχείο λήψηςJumping Jacks

Μην σνομπάρεις τις απλές ασκήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύ δύσκολο για να νιώσεις ότι γυμνάζεσαι και πως καις θερμίδες. Με αυτή την αερόβια άσκηση, δουλεύεις το σώμα σου και σύμφωνα με το HealthStatus.com μπορείς να κάψεις περίπου 150 θερμίδες σε 30 λεπτά, κάνοντας αυτή την κίνηση με έναν μέτριο ρυθμό.

 

BBurpees

Είναι εξαιρετική άσκηση για την απώλεια βάρους, αφού μπορείς να κάψεις μέχρι 300 θερμίδες. Είναι μια άσκηση που δεν την απολαμβάνεις, καθώς πρέπει να βρίσκεσαι διαρκώς πάνω – κάτω, πραγματοποιώντας push ups τα οποία επαναλαμβάνονται.  Αφού σηκωθείς σε όρθια θέση,κάνεις ένα πήδημα και επιστρέψεις πίσω στην κάμψη. Ναι, είναι κουραστικό και στο άκουσμα της, ωστόσο αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που θα κάνουν τα πάντα για αποκτήσουν ένα ωραίο σώμα, θα κάνεις και burpees.

 

 

αρχείο λήψης (1)Ανέβα σκάλες

Μπορείς να κάψεις 300 θερμίδες σε μισή ώρα, αν επιλέξεις να ανέβεις σκαλιά. Όπως αναφέρει η New York Times, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά στην προληπτική ιατρική. Σκέψου πόσες θερμίδες θα κάψεις επιπλέον, αν επιλέξεις να ανέβεις την σκάλα με γρήγορο ρυθμό.

 

 

αρχείο λήψης (1)Σχοινάκι

Το σχοινάκι δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις για πάρα πολύ ώρα! Είναι αρκετά κουραστικό για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις 30 λεπτά. Ωστόσο, αν είσαι τόσο δυνατός μπορείς να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες.  Στην ρεαλιστική μορφή (για τους περισσότερους) ένα 10λεπτο – όπου είναι εφικτό, είναι ικανό να διώξει μακριά μέχρι 150 θερμίδες.

 

αρχείο λήψης (2)Τένις

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να βάλεις στο πρόγραμμα σου το τένις. Αν σε ενδιαφέρει να κάψεις πολλές θερμίδες και είσαι ανυπόμονος να φύγουν τα κιλά, μπορείς να πάρεις την ρακέτα και να παίξεις ακόμα και μόνος σου, βαρώντας το μπαλάκι στον τοίχο, χωρίς αντίπαλο και να κάψεις 350 θερμίδες στο μεσάωρο.

 

 

2469fc8fc41fd15e925f8fae9cd0e935Πεζοπορία

Αν βαριέσαι τα πολλά πολλά, ακόμα και το περπάτημα μπορεί να σε δικαιώσει. Ξεκίνα να περπατάς και βάλε στόχο να ολοκληρώσεις τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα. Για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα, πρόσθεσε μερικά διαστήματα όπου θα ανεβάζεις την ένταση. Αυτή η εναλλαγή είναι αυτό ακριβώς που θα διώξει τις θερμίδες μακριά! Δοκίμασε το για 30 λεπτά και κάψε μέχρι 300 θερμίδες.

 

 

 

 

 

 

No comments

Leave a reply