Αυτός είναι ο τρόπος να κάνεις έλξεις με επιτυχία

1 Posted by - August 30, 2018 - Workout

Σου είναι πολύ δύσκολο να ανέβεις στο μονόζυγο και να κάνεις έστω μια έλξη; Είναι πραγματικό δύσκολο να σηκώσεις όλο το βάρος του σώματος σου και να μπορείς με ευκολία να κάνεις έλξεις αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Όλοι όσοι το καταφέρνουν, έχουν γυμναστεί αρκετά. Έχουν δουλέψει το πάνω μέρος του κορμού και έχουν την δύναμη να φτάσουν ψηλά. Αν θέλεις και εσύ να το προσπαθήσεις, ακολούθησε τις παρακάτω ασκήσεις. Οι πρώτες σου έλξεις, μπορεί να μην είναι τόσο επιτυχημένες, ωστόσο αν έχεις υπομονή και κάνεις συχνά την προσπάθεια σου, θα τα καταφέρεις!

 

Ξεκίνα με άσκηση στο TRX. Ανέβασε τους ιμάντες ψηλά. Πιάσε τις λαβές και βεβαιώσου ότι τα χέρια σου είναι ακριβώς πάνω από τους ώμους και  ο κορμός είναι σε ευθεία και τον κρατάς σφιχτό.
Τράβηξε τον εαυτό σου όσο πιο ψηλά μπορείς και στη συνέχεια χαμήλωσε ώστε να έρθεις πίσω στην αρχική θέση.
Κάνε 10 επαναλήψεις επι 3 φορές.

 

Bent-Knee-TRX-Assisted-Pull-Up

 

 

 

 

 

 

Συνέχισε με στους ιμάντες! Πιάσε τις λαβές όπως στην προηγούμενη άσκηση αλλά αυτή τη φορά τέντωσε τα πόδια σου μπροστά. Τράβηξε τον εαυτό σου όσο πιο ψηλά μπορείς και στη συνέχεια  χαμήλωσε ώστε να έρθεις πίσω στην αρχική θέση.
Κάνε 10 επαναλήψεις επι 3 φορές.

Extended-Legs-Assisted-Pull-Up

 

 

 

 

 

 

Πάρε το σωστό λάστιχο που θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψηλά. Αυτό το λάστιχο αντίστασης είναι ειδικό, ακριβώς γι’ αυτό που θέλεις να καταφέρεις.
Τοποθέτησε το στο μονόζυγο. Χρησιμοποίησε ένα box προκειμένου να φτάσεις στο μονόζυγο. Κράτα την μπάρα και βάλε το ένα πόδι στο λάστιχο. κράτα σφιχτό τον κορμό σου και με την βοήθεια του λάστιχου τράβηξε τον εαυτό σου ψηλά. Το λάστιχο θα σε βοηθήσει να ωθήσεις το σώμα σου προς τα επάνω.
Χαμήλωσε και γύρισε πίσω στην αρχική θέση. Προσπάθησε να ολοκληρώσεις 8 επαναλήψεις επι 3 φορές

Banded-Assisted-Pull-Up

 

 

 

 

 

 

 

Popsugar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments

Leave a reply