Αυτό είναι το 10λεπτο που θα σου χαρίσει επίπεδη κοιλια

18 Posted by - October 6, 2017 - Workout

Θέλουμε επίπεδη κοιλιά και επειδή τίποτα δεν γίνεται δια μαγείας, μπορούμε να αφιερώσουμε δέκα λεπτά μόνο, για ένα σετ κοιλιακών που αρκούν για να γυμνάσουμε όλη την περιοχή της κοιλιάς.  Θέλουμε έναν ισχυρό πυρήνα, γι αυτό πέρα από την όμορφή εικόνα που έχουμε βάλει ως στόχο, μπορούμε να φτιάξουμε έναν δυνατό κορμό που θα μας κάνει σύντομα να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Πρωινή προπόνηση: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα μικρό σετ που θα σας τονώσει. Για μια αποτελεσματική προπόνηση, συνιστάται να αφιερώνεται λίγο χρόνο το πρωί, μόλις ξυπνήστε, πριν φάτε το πρωινό σας.  Μπορεί για κάποιους να είναι «βάρβαρο» να γυμναστούν με το μάτι κλειστό, ωστόσο όλα είναι μια συνήθεια. Δοκίμασε το!

 Πρωινό : Αμέσως μετά το τέλος του δεκαλέπτου, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την ενέργεια μας και να απολαύσουμε το πρώτο γεύμα της ημέρας. Το πρωινό γεύμα  μας βοηθάει στην άμεση καύση λίπους γιατί ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας. Επι προσθέτως, μας χορταίνει και δεν έχουμε κανένα λόγο να αναζητήσουμε κάτι έτοιμο με πολλά λιπαρά φεύγοντας από το σπίτι.

 Διώξε τα λιπαρά: Φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας τα επαρκή και υγιεινά σνακ προς αποφυγή τροφών που θα μας διώχνουν μακριά από το στόχο και μας δημιουργούν φουσκώματα. Φρούτα, λαχανικά, μπισκότα βρώμης, γαλακτοκομικά χαμηλών λιπαρών και ό, τι άλλο μπορεί να σας αρέσει και μπορείτε να έχετε μαζί σας, εκμεταλλευτείτε το! Δεν υποκύπτουμε σε τίποτα που μπορεί να κάνει τον πρωινό μας κόπο, να πάει χαμένος!

Δες το 10 λεπτο πρόγραμμα για  επίπεδη κοιλιά και ακολούθησε το!

No comments

Leave a reply