Διατήρησε τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά όλο το χρόνο!

1 Posted by - April 16, 2019 - Beauty

Μερικές φορές η χρήση ενός μόνο προϊόντος δεν αρκεί για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των μαλλιών. Για να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά όλο το χρόνο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε προϊόντα που δικαιωματικά ανήκουν στα καλύτερα της αγοράς! 

 Σαμπουάν καθημερινής φροντίδας με λάδι ελιάς & μέλι BY MACROVITA

Για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών, προτείνουμε το σαμπουάν καθημερινής φροντίδας με λάδι ελιάς & μέλι της MACROVITA. Το συγκεκριμένο προϊόν, καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά τα μαλλιά,  χωρίς να ερεθίζει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και της ελαστικότητας της τρίχας. Λουστείτε και κάντε μασάζ με τον ευεργετικό αφρό του. Αφήστε τον να επενεργήσει στα μαλλιά για 2-3 λεπτά, ξεβγάλτε και επαναλάβετε. Μετά το τελευταίο λούσιμο, ξεβγάλτε με άφθονο νερό και δείτε τα μαλλιά σας να λάμπουν!

Macrovita-daily-care-shampoo-200ml

HAIR REPAIR CONDITIONER BY FREZYDERM

Μια υπέροχη μαλακτική κρέμα για ξηρά, κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είναι πλούσια σε γλυκόζη, ceramides και εκχύλισμα Ανθού Βαμβακιού. Προσφέρει ενισχυμένη τροφή και ενυδάτωση στα αφυδατωμένα μαλλιά και προστατεύει την τρίχα από τη φθορά, ενώ παράλληλα τη λειαίνει για εύκολο χτένισμα και εξαιρετική απαλότητα και λάμψη. Μετά το λούσιμο, απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά κατά το μήκος της τρίχας και αφήστε για 2-3 λεπτά. Ξεβγάλετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Hair_Repair_Conditioner

Lorvenn Theraplex Intensive Masque 

Με σύμπλεγμα πρωτεϊνών μεταξιού, η Lorvenn Theraplex Intensive Masque  είναι ιδανική για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η ιδιαίτερα ενισχυμένη φόρμουλα, είναι εμπλουτισμένη με δραστικό σύμπλεγμα πρωτεϊνών μεταξιού προηγμένης τεχνολογίας, που προστατεύει και αναδομεί τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας, χαρίζοντας στα μαλλιά δύναμη και ελαστικότητα. Περιέχει επίσης, έλαιο αβησσυνίας, οργανικό λάδι ελιάς και αμυγδαλέλαιο για θρέψη, απαλότητα και λάμψη.  Ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας σε ιδανικό συνδυασμό με Aloe Vera και προβιταμίνη Β5. Λούστε τα μαλλιά και πάρτε μια γενναιόδωρη ποσότητα ανάλογα την ποσότητα μαλλιών. Την εφαρμόζετε
στα μήκη και τις άκρες και αφήνετε 10 λεπτά. Στην συνέχεια ξεβγάζετε καλά.

lorvenn-theraplex-intensive-masque-500ml

HOLISTIC HAIR CARE – Nature’s Hair Miracle / Λάδι Ενδυνάμωσης και Τόνωσης για τα Μαλλιά BY APIVITA

Αυτή είναι μια φυσική φροντίδα ενδυνάμωσης και τόνωσης για όλους τους τύπους μαλλιών! Ένα εξαιρετικό φυσικό λάδι, εμπλουτισμένο με 5 ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια σε μια βάση πολύτιμων ελαίων θρέφουν και δυναμώνουν τα μαλλιά, χαρίζοντας δύναμη, υγεία και ζωντάνια. Ένα θαύμα της φύσης που σίγουρα θα πρωταγωνιστεί στη φροντίδα ομορφιάς των μαλλιών σας. Τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, χαρίζοντας βέλτιστες συνθήκες για την ανάπτυξη των μαλλιών, με αιθέρια έλαια λεβάντας, λεμονιού, κύμινου, δενδρολίβανου και μαύρου πιπεριού.

Διατηρεί την ισορροπία της χλωρίδας του τριχωτού χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης. Θρέφει και δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα, πριν το λούσιμο.

10-10-07-025

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply