Η Rosie Huntington-Whiteley προτείνει την πιο θηλυκή απόχρωση κραγιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

1 Posted by - February 1, 2021 - Beauty

Ο Φεβρουάριος αποτελεί έναν από τους πιο ερωτικούς μήνες του χρόνου, με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να δεσπόζει. Είναι η ημέρα που τα ζευγάρια γιορτάζουν τον έρωτα και την αγάπη τους, πάντοτε σε μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη γιορτή έχουμε συνήθως εμείς οι γυναίκες, καθώς αποτελεί για εμάς μια εξαιρετική ευκαιρία να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και να λάμψουμε.

Η φετινή 14η Φεβρουαρίου σίγουρα θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, αφού θα σε βρει  σίγουρα στο σπίτι με το άλλο σου μισό, λόγω covid. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προετοιμαστείς καταλλήλως και να το απολαύσεις.

Την καλύτερη και πιο θηλυκή ιδέα δίνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Rosie Huntington-Whiteley. Το διάσημο μοντέλο προτείνει ένα all time classic μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, σε πιο casual ύφος, low bun για τα μαλλιά και βαθύ κόκκινο χρώμα για τα χείλη.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Rosie Huntington-Whiteley δημιούργησε ένα μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της και απογείωσε το beauty look της, με ένα matte κραγιόν σε αισθησιακό κόκκινο χρώμα.

Το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα sexy, όμως δεν δείχνει καθόλου υπερβολικό, αφού το μοντέλο δεν έχει ξεφύγει από τη λογική του «less is more» που ακολουθεί.

photo mesaphoto eksw

Το συγκεκριμένο κραγιόν είναι το Le Rouge Rosie από τη συλλογή La Bouche Rouge x Rose Inc. και το σετ Rose Inc. Camel Lipstick Set. Πρόκειται για ένα τολμηρό κόκκινο χρώμα, γεμάτο πάθος, που θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση!

photo mesa 2

Νιώσε υπέροχα την κάθε στιγμή σου!

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

No comments

Leave a reply