Κάψε το λίπος με το βάρος του σώματος σου

62 Posted by - June 3, 2019 - Workout

Όταν οι περισσότεροι σηκώνουν πολλά κιλά ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μην μπορούν να «σηκώσουν» το βάρος τους, ήρθε η στιγμή για εσένα, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να γυμναστείς σωστά με ασκήσεις χωρίς αλτήρες, χωρίς καμία επιβάρυνση, παρά μόνο χρησιμοποιώντας το σώμα σου!

Ένας σωστός και αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις βάρος και να αυξήσεις την δύναμη σου είναι να μπεις σε πρόγραμμα με αερόβιες ασκήσεις αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης, έχοντας ως βασικό εξοπλισμό το κορμί σου και την αντοχή σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να γυμνάσεις όλο σου το σώμα αυξάνοντας παλμούς και καίγοντας πολλές θερμίδες.

Αν επιλέξεις μια τέτοια προπόνηση, θα δεις ότι μπορείς να γυμναστείς παντού – όχι μόνο στο γυμναστήριο -, θα ανακαλύψεις την προοδευτικότητα αυξάνοντας την αντοχή σου μέρα με την ημέρα και με συνδυαστικές ασκήσεις, θα δυναμώσεις όλο το σώμα σου χωρίς να απομονώνεις τις μυϊκές σου ομάδες προσπαθώντας να γυμνάσεις μόνο δικέφαλους και τρικέφαλους ή  μόνο στήθος και πλάτη!

Γινόμαστε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί δουλεύοντας όλο μας το σώμα με ασκήσεις όπως είναι οι κάμψεις, οι στηρίξεις, τα jumps.

No comments

Leave a reply