Με αυτόν τον τρόπο δεν θα πάρεις ούτε γραμμάριο αυτό το καλοκαίρι

6 Posted by - July 10, 2021 - Motivation

Έχεις φτιάξει το σχέδιο σου; Αν έχεις δουλέψει το σώμα σου αυτόν τον χρόνο, ίσως να μπορούσες να μείνεις σε εγρήγορση, προκειμένου να μην πάει χαμένη η προσπάθεια.

Είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνεις σε φόρμα το καλοκαίρι, ειδικά αν είσαι σε διακοπές. Ωστόσο, αν σε ενδιαφέρει να μην ξεφύγεις και να μην κάνεις δύσκολη την  επάνοδο σου, θα πρέπει απλώς να μην μείνεις σε πλήρη αδράνεια.

Γι αυτό, μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου.  Οι χαλαρωτικές καλοκαιρινές μέρες είναι αυτές που μας αρέσει να απολαμβάνουμε το καλό φαγητό και τα κοκτέιλ που περιέχουν πολλές θερμίδες. Όχι, δεν χρειάζεται να στερηθείς τις καλοκαιρινές απολαύσεις. Το μόνο που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι η ισορροπία. Προσπάθησε να μην ξεφύγεις. Φρόντισε να μην έχεις σε ημερήσια βάση το πολύ φαγητό, το παγωτό και το ποτό. Εάν έχεις μέτρο, δεν θα δεις την ζυγαριά σου να ανεβαίνει και  θα είναι όλα πιο εύκολα για σένα.

Κάνε αξέχαστα τα καλοκαιρινά σου μπάνια. Απόλαυσε την παραλία στο έπακρο. Τρέξε στην άμμο, παίξε ρακέτες, volley, κολύμπησε και διπλασίασε τις καύσεις σου. Μείνε σε εγρήγορση και απόλαυσε το καλοκαίρι χωρίς να μείνεις ούτε ένα βήμα πίσω.

Ακόμα και τις ημέρες που βρίσκεσαι στη βάση σου, προσπάθησε να ολοκληρώνεις ένα γρήγορο προπονητικό πρόγραμμα. Ακόμα και 20’ γυμναστικής, είναι ικανά για να κάνεις τις καύσεις που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να παραμένει σε φόρμα.

Η 20λεπτη προπόνηση με πολλές καύσεις που μπορείς να κάνεις παντού

evelina-nukta-1-e1424281402679

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply