Μπορείς να κάνεις τα πάντα! Φτιάξε το δικό σου Wellness Plan σήμερα κιόλας!

20 Posted by - June 10, 2021 - Motivation

Κατέκτησε το Wellness και στην πορεία θα ανακαλύψεις το fitness κομμάτι που κρύβεις μέσα σου! Για να είσαι συνεπής σε ό, τι κάνεις ή σε ό, τι θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να φτιάξεις το δικό σου wellness plan. ToWellness είναι ένας γενικός όρος που μεταφράζεται σε καλή ζωή.  Η καλή ζωή συμπεριλαμβάνει την καθημερινότητα μας, τις συμπεριφορές μας, τις συνεργασίες μας, τις σχέσεις μας, τις συναναστροφές μας,  την διατροφή μας, την άσκηση μας. Το Wellness είναι ο καλός τρόπος ζωής που αν δουλέψεις με τον εαυτό σου και τον κατακτήσεις, (αν βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη), τότε θα μπορείς να είσαι λίγο περισσότερο συνεπής σε όλα όσα στοχεύεις, καθώς θα έχεις βρει και μια ψυχική ισορροπία.

Διασκέδασε τον εαυτό σου

Όσο και να μεγαλώνουμε, ό,τι ρόλους κι αν αναλάβουμε (σύζυγος, γονιός, επαγγελματίας), έχουμε το δικαίωμα να νιώθουμε και παιδιά. Το παιχνίδι – αν το θέλουμε – δεν τελειώνει ποτέ και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, μπορεί να το δημιουργεί και να το προσθέτει στην ζωή του. Ακόμα και μια βόλτα στο πάρκο είναι ικανή να σε εμπνεύσει και να σε κάνει να δεις τα πράγματα «σαν άλλοτε». «Όταν μεγαλώσω, θα κάνω…». Και τώρα που μεγάλωσες μπορείς να σκέφτεσαι και να κάνεις τα πάντα!

Άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει

Όλα είναι θέμα απόφασης. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος της καθημερινότητας σου, ξεκίνα να τον αλλάζεις με όσα είναι πιο εύκολο να αλλάξεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου. Πχ. ο στόχος να τρως καλύτερα, να φροντίσεις το σώμα σου, την εικόνα σου και να ανακαλύπτεις νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα σε κάνουν αυτόματα πιο ενεργό.

Μην μένεις σε αδράνεια

Η αδράνεια φέρνει αδράνεια. Ενεργοποιήσου και δράσε. Φτιάχνοντας το δικό σου Wellness plan για μια καλύτερη ζωή βρες έναν trainer ή μια ομάδα που θα σε κρατάει σε εγρήγορση και θα σε βάλει σε έναν ρυθμό που θα σου αρέσει και το μόνο που θα έχεις να σκέφτεσαι είναι ένας στόχος που σιγά σιγά θα επιτευχθεί. Θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, δύναμη και θα γίνεσαι ολοένα και πιο ενεργός σε κάθε σου δραστηριότητα.

φρόντισε τον εαυτό σου 

Όσο δουλεύεις για έναν στόχο, όποιος  και να είναι αυτός, μένεις σε εγρήγορση. Κάθε προσπάθεια που κάνουμε -για οτιδήποτε – είναι ένας τρόπος να παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε, όπως και  αισιοδοξία για να γινόμαστε καλύτεροι. Ωστόσο, υπάρχουν και οι ημέρες που παρά την θέληση μας,  νιώθουμε κουρασμένοι, αδύναμοι. Ιδανικά δεν θα θέλαμε να κάνουμε τίποτα. Ο οργανισμός, εκτός από ξεκούραση και καλό ύπνο,  χρειάζεται ολα τα θρεπτικά συστατικά προκειμένου να έχουμε ενέργεια και διαύγεια καθημερινά.
Το να ανταπεξέλθει κανείς στις αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές φορές ιδιαίτερα εξαντλητικό. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να καλύπτουμε επαρκώς τις ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Από την διατροφή μας, δεν μπορούμε πάντα να παίρνουμε ολα τα συστατικά που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός μας. Γι αυτό, θα σου προτείνω το Mind Master performance drink.

DF7B72B0-656B-4B8A-BD7F-0BE5807E5F4A

 Το Mind Master παρέχει σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά, τα οποία μεταξύ των άλλων συμβάλλουν

  • στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού της ενέργειας
  • στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  • στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης
  • στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία
  • στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

Το Mind Master σας συνοδεύει στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στο σχολείο, στο άθλημα κ.λ.π.

O καθημερινός σας σύμμαχος για την επαρκή πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων, για όσους ακολουθούν έναν απαιτητικό, δραστήριο τρόπο ζωής !

Επιστημονικά αποδεδειγμένο από την EFSA*:

1Οι βιταμίνες Β1 και B12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

2Η βιταμίνη B12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

3Η βιταμίνη B12 συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

4Η Βιταμίνη B12 και ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης.

5Ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία.

6Η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

*Πιστοποιημενο από το  European Food Safety Authority (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων)

Βρες το προϊόν εδώ 

evelina-nukta-1-e1424281402679Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

Insta: Evelinanykta

 

No comments

Leave a reply