«Ξύπνα» το σώμα σου για να κάψει λίπος με 3 έξυπνους τρόπους!

33 Posted by - November 5, 2017 - Workout

Όλοι κάποια στιγμή αισθανόμαστε, ότι θέλουμε το κάτι παραπάνω στην προπόνηση μας. Αυτό το κάτι που θα μας κάνει να δούμε και πάλι διαφορά, τόσο στο σώμα μας, όσο στη φυσική μας κατάσταση. Τι χρειαζόμαστε; Έκρηξη!
Είναι αυτή η «βόμβα» που χρειάζεται μερικές φορές το «σύστημα» μας, για να ενεργήσει σε νέο level. Δοκιμάστε λοιπόν 3 έξυπνους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να χάσετε άμεσα θερμίδες και λίπος.

Το Cardio του λεπτού
«Ταρακούνησε» το… σύστημα με ένα cardio ανάμεσα στα σετ. Κάνε την επανάσταση σου και ανάμεσα στα σετ δοκίμασε ένα σπριντ του ενός λεπτού στο διάδρομο ή αλματάκια χρησιμοποιώντας κάτι που διαθέτει μικρό ύψος, όπως ένα κουτί.

Κοιλιακοί ανάμεσα στις ασκήσεις
Αν έχεις συνηθίσει, να έχεις μια συγκεκριμένη σειρά που κάνεις τις ασκήσεις σου, κάνε τη διαφορά. Ανάμεσα στα σετ, κάνε κοιλιακούς όπως «σανίδα» γυμνάζοντας συγχρόνως ώμους και πόδια. Σφίξε την κοιλιά σου όσο περισσότερο μπορείς και μην ξεχνάς να αναπνέεις σωστά.

Hiit! Κάντο στο μισό χρόνο με περισσότερες καύσεις
Από το να σπαταλάς μια ώρα στον γυμναστήριο, μείωσε την στη μισή και κάψε λίπος άμεσα. Ξέχνα τα διαλλείματα και ξεκίνα το πρόγραμμα των ασκήσεων σου με ένταση και ρυθμό χωρίς να σταματάς. Οι παλμοί σου θα ανέβουν, το… σύστημα θα πάρει τη «φωτιά» που χρειάζεται και εσύ θα έχεις κάψει περισσότερο λίπος και θερμίδες.

IMG_20170916_092533Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply