Πώς θα διατηρήσεις αψεγάδιαστο το χτένισμα σου μέχρι την Πρωτοχρονιά

2 Posted by - December 28, 2020 - Beauty

Εκτός από τα δώρα, τα ρούχα και τις γιορτινές συνταγές, κάτι ακόμα που σε απασχολεί σίγουρα αυτή την περίοδο είναι τα μαλλιά σου. Παρότι το φετινό ρεβεγιόν είναι διαφορετικό από ότι είχαμε συνηθίσει, αυτό δεν σημαίνει πως η εικόνα σου δεν πρέπει να δείχνει περιποιημένη. Αυτονόητο λοιπόν ότι έχεις ήδη επισκεφτεί το κομμωτήριο για να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου, ενώ τώρα βρίσκεσαι ένα βήμα πριν από το χτένισμα που θα επιλέξεις.

Μια από τις πιο safe προτάσεις είναι τα ίσια μαλλιά με μια ελαφριά, φυσική κίνηση, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά στιλ, όπως η αλογοουρά ή το half -up, εκτός κι αν προτιμάς να τα αφήσεις να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους. Αυτό το χτένισμα θα ολοκληρώσει το look σου και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αν βέβαια αναρωτιέσαι πώς θα το διατηρήσεις αψεγάδιαστο μέχρι την αλλαγή του χρόνου, σού έχω tips που θα βάλουν τέλος στο άγχος σου!

Ανανέωσε τα μαλλιά τη δεύτερη ημέρα

  •  Χάρισε μια good hair day στα μαλλιά σου φρεσκάροντας τα με την επαγγελματική θερμαινόμενη βούρτσα λείανσης, GHD GLIDE HOT BRUSH. Είναι ένα σωτήριο εργαλείο, καθώς χάρη στην κεραμική τεχνολογία και τον ιονιστή, τιθασεύει και λειαίνει τα στεγνά μαλλιά, για γρήγορο styling χωρίς κόπο,  με ελάχιστα περάσματα.  Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και σώσε το χτένισμα της δεύτερης ημέρας.
  •  Ψέκασε λίγη ποσότητα dry shampoo δηλαδή ξηρού σαμπουάν στις ρίζες. Αυτό το προϊόν θα απορροφήσει τη λιπαρότητα της τρίχας και θα χαρίσει αμέσως όγκο στα μαλλιά, κάνοντας τα να μοιάζουν σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

PRÊT-À-POWDER TRÈS INVISIBLE DRY SHAMPOO, BUMBLE & BUMBLE

  •  Τελειοποίησε το χτένισμα σου δίνοντας λάμψη και κράτημα στην τρίχα. Για αυτό το βήμα θα χρειαστείς μια λακ, όπως την BRILLIANT HAIR SPRAY της Aveda, η οποία προστατεύει παράλληλα  μαλλιά από την υγρασία και τις περιβαλλοντικές συνθήκες και περιέχει σούπερ συστατικά, ανάμεσα στα οποία το μαύρο τσάι και η καλέντουλα.

dryaveda (1)ghd Glide1

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

No comments

Leave a reply