Στόχος; Κοιλιά – Οι τέσσερις κινήσεις για να λατρέψεις την μέση σου

43 Posted by - November 4, 2017 - Workout

Εκτός από τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής (η οποία είναι το κλειδί!), δοκίμασε να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου αυτές τις τέσσερις ασκήσεις και να αποκτήσεις έναν σφιχτό – ονειρεμένο κορμό. Κάνοντας αυτές τις ασκήσεις, θα δυναμώσεις του μυς, ενώ συγχρόνως θα στοχεύσεις στην καύση λίπους και θερμίδων.

Θα χρειαστείς:
- Δύο ελαφριά βαράκια (3-5 κιλά)
- Ένα στρωματάκι Mat.

Η ρουτίνα: Εκτελέστε 2 γύρους, 20 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση ανά γύρο, 3-4 φορές την εβδομάδα.

1. Plank + Row

αλφα

Σε θέση σανίδα, κράτησε ένα βαράκι σε κάθε χέρι στο πάτωμα. Κρατώντας τον κορμό σου σφιχτό, ίσια πλάτη, σήκωσε ένα βαράκι προς το στήθος, λυγίζοντας τον αγκώνα. Επιστρέφεις στο πάτωμα και επαναλαμβάνεις με το άλλο.
2. Κοιλιακοί για όλο το μέρος της κοιλιάς

βιτα

Κάθισε στο πάτωμα με τα γόνατα λυγισμένα, τα πόδια να ακουμπούν στο έδαφος. Επέλεξε ένα μεγαλύτερο βάρος, κρατώντας το με τα δύο χέρια μπροστά από τους κοιλιακούς. Περίστρεψε αργά τον κορμό από την μία πλευρά στην άλλη.

3. Ποδήλατο

γαμα

Ξάπλωσε στο πάτωμα, τα γόνατα λυγισμένα, με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Σήκωσε το κεφάλι, το λαιμό, τους ώμους με τον αγκώνα να προσπαθεί να φτάσει στο αντίθετο πόδι, ενώ τα πόδια είναι σε κίνηση- ποδήλατο. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζεις συγχρόνως το κάτω μέρος της κοιλιάς και τα πόδια.

4. Στοχεύοντας στην κοιλιά

δελτα

Ξάπλωσε στο πάτωμα και σήκωσε τα πόδια σου κάθετα προς το έδαφος.
Τέντωσε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι και σήκωσε τα φθάνοντας τα δάχτυλα των ποδιών. Επιστρέψτε αργά το σώμα σου πίσω και επανέλαβε.

 

 

No comments

Leave a reply