Συμβουλές για σένα που θέλεις να χάσεις βάρος! Τίποτα δεν θα σταματήσει την προσπάθεια σου !

3 Posted by - February 14, 2019 - Motivation

Αποφάσισες να  ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να γίνεις πιο υγιής ή να χάσεις βάρος ή να αυξήσεις τη δύναμη σου και σε αγχώνει το πώς θα μπορέσεις, να παραμείνεις συνεπής;

Πρώτον!

Εάν χάσεις μια μέρα προπόνησης ή αν φας κάτι που δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να απογοητευτείς και να πιστέψεις πως καταστρέφεις την προσπάθεια σου. Το μόνο που έχει σημασία, είναι απλώς να ξεχάσεις την ατασθαλία και να συνεχίσεις στον ρυθμό που είχες βάλει εξ αρχής ως στόχο. Δηλαδή, να προσέχεις την διατροφή σου και να γυμνάζεσαι όσο συχνά μπορείς.  Συνειδητοποιείσαι ότι θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια της προσπάθεια σου, στα οποία δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία. Προχώρα και η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Δεύτερον!

Κάνε ένα μεγαλύτερο «βήμα» σε κάθε σου μέρα. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να κάνεις τα πάντα από την αρχή. Γι αυτό, σιγά σιγά, βάλε μικρούς στόχους και βρες κάθε φορά και κάτι πιο δύσκολο να δοκιμάσεις στην άσκηση σου, προκειμένου να νιώθεις την περηφάνια ότι τα καταφέρνεις μια χαρά. Κάθε μικρός στόχος που θα πετυχαίνεις, θα είναι αυτός που θα σου δίνει την δύναμη να συνεχίσεις.

 

 

evelina-nukta-1-e1424281402679

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

1 Comment

  • Sofia Marga January 24, 2019 - 02:38 Reply

    Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις υπέροχες συμβουλές! Για την παρότρυνση!
    Ελπίζω να τα καταφέρω!

  • Leave a reply