Τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο σου; Μήπως ήρθε η ώρα να μάθει ότι η ενυδάτωση είναι απαραίτητη και για τον άνδρα;

2 Posted by - December 23, 2019 - Beauty

Μήπως οι άνδρες πρέπει να μάθουν πως η περιποίηση προσώπου δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση; Το δέρμα είναι δέρμα και αν εμείς οι γυναίκες θέλουμε όλες τις κρέμες του κόσμου για να μην κάνουμε ρυτίδες,  το ίδιο έχουν ανάγκη και οι άνδρες! Απλώς οι περισσότεροι – χρόνια τώρα – έχουν πειστεί ότι δεν το χρειάζονται! Κι όμως, κανείς δεν τις θέλει τις ρυτίδες! Ούτε εκείνοι!

Είναι που δεν έχουν μάθει την ρουτίνα της κρεμούλας που εμείς βάζουμε κάθε πρωί, αμέσως μετά το πλύσιμο των δοντιών μας και πριν το make up. Θεωρούν τα καλλυντικά προϊόντα, αποκλειστικά γυναικεία! Κι όμως, μπαίνουμε στο 2020 και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην διατήρηση της νεότητας μας και είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε το δέρμα μας καθαρό!

Δώσε στο αγόρι σου την αφορμή να αισθανθεί την μοναδική αίσθηση της απαλότητας και της λάμψης στο δέρμα του. Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε ένα διαφορετικό δώρο στον άνθρωπο της ζωής σου, για να μάθει και εκείνος να φροντίζει το δέρμα του.

Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν κυκλοφορήσει αντρική σειρά περιποίησης προσώπου. Εμείς σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στα νέα προϊόντα της  Clinique.

 

MXM Hydrator EyeH Clinique προκαλεί τον αγαπημένο σου να δοκιμάσει το προστατευτικό υδάτινο-gel Maximum Hydrator Eye For men, το οποίο βοηθάει την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών να αναπληρώσει την υγρασία, για 96 ώρες εντατικής ενυδάτωσης. H επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενός άνδρα είναι αρκετά πιο λεπτή από αυτήν του προσώπου του, όπως ισχύει και στην περίπτωση της γυναικείας επιδερμίδας. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν επίσης λιγότεροι σμηγματογόνοι αδένες, έτσι υπάρχει έλλειψη λιπιδίων που είναι απαραίτητα για να διατηρούν αυτή την πιο εύθραυστη επιδερμίδα σε μια συνεχή κατάσταση ενυδάτωσης. Ως αποτέλεσμα, αυτή η περιοχή είναι μία από τις πρώτες που εμφανίζει σημάδια αφυδάτωσης και γήρανσης.

 

Clinique for Men MXM Hydrator 72HΜαζί θα πάρεις και  MaximumHydrator72-HourAuto-Replenishing, την ενυδατική κρέμα προηγμένης Τεχνολογίας Αυτο-Αναπλήρωσης,που βοηθάει την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού για να ενυδατώνεται για 72 ώρες, ακόμα και αφού πλύνει το πρόσωπό του!

 

 

 

Clinique at Red Bull Cliff Diving

 

No comments

Leave a reply