Φτιάξε το απόλυτο σέρουμ για εντυπωσιακές, πλούσιες βλεφαρίδες

2 Posted by - September 11, 2018 - Beauty

Τα μάτια αποτελούν αναμφίβολα το πιο σαγηνευτικό χαρακτηριστικό κάθε γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό βλέμμα είναι αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που είμαστε σχεδόν αμακιγιάριστες. Πώς όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Έχοντας μακριές και πλούσιες φυσικές βλεφαρίδες όλο το χρόνο, χάρη σε ένα diy σέρουμ που λατρεύω και επειδή είναι πανεύκολο να το φτιάξεις κι εσύ, αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σου!

Το σέρουμ αυτό βασίζεται σε τρία φυσικά συστατικά, το καστορέλαιο, τη βιταμίνη Ε και το αμυγδαλέλαιο και θεραπεύει τις βλεφαρίδες, τις αναζωογονεί και τις απαλλάσσει από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί εξαιτίας της συχνής χρήσης προϊόντων όπως η μάσκαρα.

Γιατί επιλέγω το καστορέλαιο

Είναι ένα φυτικό έλαιο που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός και αποτελεί συστατικό πολλών καλλυντικών, μιας και αποτελεί πλούσια πηγή Omega-9 λιπαρών οξέων και είναι ευρέως γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Το καστορέλαιο υπόσχεται να δυναμώσει και τις βλεφαρίδες σου, δίνοντας τους ξανά ζωή και κάνοντας τες πιο μακριές και λαμπερές, ενώ μπορείς να το εφαρμόσεις και στα φρύδια σου κάθε βράδυ, σε περίπτωση που έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχει κάποια αραίωση.

Γιατί επιλέγω τη βιταμίνη Ε

Τη βιταμίνη Ε θα τη βρεις στα φαρμακεία σε μορφή κάψουλας, την οποία θα πρέπει να τη σπάσεις για να εφαρμόσεις το υγρό στο πρόσωπό σου, αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις για ενυδάτωση. Ως προς τις βλεφαρίδες, ενισχύει την υγιή της ανάπτυξη, τις δυναμώνει και αποτρέπει την πτώση τους.

Γιατί επιλέγω το αμυγδαλέλαιο

Το έλαιο αυτό είναι φοβερά ενυδατικό ενώ τρέφει τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να γίνονται ολοένα και πιο πλούσιες και δυνατές.

Τι θα χρειαστείς για το DIY σέρουμ βλεφαρίδων:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο
  • Δύο κάψουλες βιταμίνη Ε
  • Ενα μικρό καθαρό βαζάκι

DIY:

Βάλε όλα τα υλικά μαζί στο καθαρό βαζάκι και ανακατέψτε τα καλά με ένα καθαρό πλαστικό κουταλάκι. Ρίξε μια σταγόνα από το σέρουμ στο χέρι σου και έπειτα άπλωσε τη στις βλεφαρίδες με τη βοήθεια μιας μπατονέτας.

Ακολούθησε τη θεραπεία αυτή κάθε βράδυ, πριν από τον ύπνο, γιατί έτσι το σέρουμ θα δρα όσο εσύ κοιμάσαι.

Το πρωί μην ξεχάσεις να πλύνεις καλά την περιοχή των ματιών, προτού κάνεις το μακιγιάζ σου.

Ειρήνη Διαμαντακίδου
Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply