Παναγιώτα Βλαντή: “Από μικρή έχω μάθει να παλεύω με 4- 5 κιλά”

18 Posted by - December 30, 2016 - Υπέροχο κορμί

Πρωταγωνίστρια στην τηλεόραση και στο θέατρο, η Παναγιώτα Βλαντή  είναι από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν τόσο για το ταλέντο τους, όσο για την ομορφιά τους. Η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στο σήριαλ του Alpha«Αστέρας Ραχούλας» και στην παράσταση «Το βασίλειο της γης» στο θέατρο «Olvio», δουλεύει αρκετές ώρες και παραδέχεται ότι διαρκώς… βασανίζεται με 4-5 κιλά που παίρνει και αντίστοιχα χάνει. Αγαπάει πολύ τα γλυκά αλλά συγχρόνως έχει μάθει να προσέχει την διατροφή της. Η γυμναστική και τα «ταπεράκια» είναι το μυστικό της, ενώ μια μεγάλη της επιθυμία είναι να δει επίπεδη την κοιλιά της.

Τι είναι αυτό που δεν παραλείπεις καθημερινά ως προς το καλό του δέρματος σου; Το ντεμακιγιάζ. Δεν το παραλείπω ποτέ. Φροντίζω να καθαρίζω το πρόσωπο μου καλά ό, τι ώρα και να είναι.

Πόσες κρέμες χρησιμοποιείς; Βάζω μια κρέμα ματιών και μια ενυδατική κρέμα προσώπου 24ωρης δράσης. Δεν χρησιμοποιώ ακριβές κρέμες.  Επιλέγω αυτή που μου προτείνει ο δερματολόγος μου.

Ποιες είναι η διατροφικές σου συνήθειες; Από μικρή έχω μάθει να παλεύω με 4- 5 κιλά, άρα έχω συνηθίσει να προσέχω. Υπάρχουν και περίοδοι που θέλω να φάω χωρίς να το σκέφτομαι αλλά πάντα υπάρχει όριο. Δεν κάνω ακρότητες.

Ποια είναι η αγαπημένη διατροφική ατασθαλία; Μου αρέσουν πολύ τα γλυκά.

Γυμνάζεσαι; Τους τελευταίους 2,5 μήνες, λόγω δουλειάς για το σήριαλ και το θέατρο δεν γυμνάζομαι. Ωστόσο, έχω περάσει από τα πάντα. Μου αρέσει πολύ το τρέξιμο, έχω κάνει κολύμπι, γιόγκα και διάφορα άλλα.

Τι είδους άσκηση ξεχωρίζεις; Θεωρώ ξεχωριστή άσκηση την σωστή γιόγκα. Έχει εξελιχθεί σε μόδα που την κάνει ο καθένας και το θεωρώ λάθος. Η σωστή γιόγκα μέσω της οποίας δουλεύεις τον διαλογισμό μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει και στο σώμα και στο μυαλό. Συναντάς ανθρώπους που λένε ότι κάνουν γιόγκα και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους.

blanti

Τι κάνεις όταν αισθάνεσαι ότι έχεις πάρει μερικά κιλά; Τρέχω στον στίβο και βάζω συρραπτικό στο στόμα.

Πόσες φορές έχεις ακολουθήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής; Ποτέ. Δεν μου αρέσει να στερούμαι. Είμαι κατά της δίαιτας που σε περιορίζει από πολλά. Σημασία έχει να μπορείς να προσέχεις και να τρως με μέτρο.

Μαγειρεύεις; Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό μου μαγειρεύει η μαμά μου γιατί δουλεύω πολλές ώρες αλλά γενικά μου αρέσει να φτιάχνω το φαγητό μου. Και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μαζί μας τα ταπεράκια μας. Θα φάω και απ έξω, ωστόσο, φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου το φαγητό μου, ξηρούς καρπούς, μπανάνα και λίγη μαύρη σοκολάτα σε περίπτωση που θέλω γλυκό.

Ποια είναι η πιο… διατροφική σου σπεσιαλιτέ; Μια μεγάλη ομελέτα με ασπράδια, 1 κρόκο αυγού, λαχανικά και τυρί χωρίς λακτόζη.

Ποια είναι η σχέση σου με τον χρόνο που περνά; Δεν είναι πολύ καλή η σχέση μου με τον χρόνο. Αισθάνομαι ότι δεν προλαβαίνω. Επίσης, όπως για όλο τον κόσμο, έτσι και για εμένα δεν μου αρέσει που μεγαλώνω και φαίνεται. Ωστόσο, δεν σκέφτομαι καταφύγω σε επεμβάσεις γιατί φοβάμαι. Φοβάμαι να κάνω botoxγια να μην αλλοιωθώ, γι αυτό είμαι υπέρ της πρόληψης και σε ό, τι μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Γενικά, δεν αντέχω τον πόνο. Ό, τι μπορεί να πονάει, δεν το κάνω. Είχα πονέσει πολύ πιο μικρή όταν βασανιζόμουν να απαλλαγώ από την ακμή και δεν θέλω να πονέσω ξανά και να έχω πρηξίματα.

Τι αγαπάς περισσότερο επάνω σου; Το χαμόγελο μου και τα καλά στοιχεία του DNAμου που μου χάρισαν οι γονείς μου.

Τι θα άλλαζες; Την κοιλιά μου. Θα ήθελα να δω κάποια στιγμή την κοιλιά μου επίπεδη. Ό, τι κιλά παίρνω, πηγαίνουν εκεί.

to-basileio-tis-gis-1Η Παναγιώτα Βλαντή πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Το βασίλειο της γής”του Τεννεσί Ουίλλιαμς που παίζεται ήδη στη σκηνή του θέατρου Olvio.

 

No comments

Leave a reply