Το… κλειδί του Νίκου Αναδιώτη για ένα υγιές και ωραίο σώμα!

11 Posted by - October 21, 2016 - Υπέροχο κορμί

Δεν έχει εμμονή με το κορμί του αλλά φροντίζει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Από μικρός ασχολείται με την γυμναστική, γεγονός που είναι ολοφάνερο. Ο Νίκος Αναδιώτης μιλάει στο being για το είδος γυμναστικής που κάνει, την διατροφή που ακολουθεί, ενώ αναφέρει πως το…κλειδί για ένα υγιές σώμα είναι η θέληση.

-Από μικρός ασχολήθηκες με την γυμναστική;

«Ναι μου άρεσε από μικρός. Όταν πήγαινα στο γυμνάσιο ξεκίνησα βάρη σε ένα γυμναστήριο δίπλα στο σπίτι μου».

 Έκανες κάποιο άθλημα;

«Έκανα στίβο πιο μικρός, μετά μπάσκετ επειδή πήγαιναν οι φίλοι μου και στο γυμνάσιο ήμουν σε ποδοσφαιρική ομάδα».

-Η γυμναστική ακαδημία ήταν στόχος σου;

«Όχι. Είχα περάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και δεν μου άρεσε. Έδωσα ξανά Πανελλήνιες, πέρασα τα αθλήματα που απαιτούσε η σχολή και σπούδασα ΤΕΦΑΑ Αθήνας».

-Έχεις εμμονή προκειμένου το σώμα σου να παραμένει άψογο;

«Με εξυπηρετεί κάποιες φορές στη δουλειά μου και απλώς φροντίζω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση».

-Κάθε πότε γυμνάζεσαι; Κάθε μέρα;

«Όποτε μπορώ. Όχι 12 μήνες τον χρόνο. Τώρα είμαι 2 μήνες χωρίς συστηματική άσκηση. Πάντως, θα θυσιάσω μια βόλτα, έναν καφέ για να πάω στο γυμναστήριο επειδή μου αρέσει περισσότερο».

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%821

-Τι γυμναστική κάνεις;

«Εξαρτάται την περίοδο. Είναι πολύ εύκολο να κουραστείς αν κάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια, γι αυτό χρειάζεσαι ποικιλία στην προπόνηση- κάτι να σου αλλάξει τη διάθεση. Ένα χρόνο έκανα cross fit, μετά γύρισα πάλι στο γυμναστήριο. Έπειτα πήγαινα σε γήπεδο αλλά κάνω γυμναστική και στο σπίτι. Κάνω οτιδήποτε όταν θέλω να γυμναστώ».

 -Σηκώνεις πολλά βάρη; Το κάνεις συστηματικά;

«Ναι μου αρέσει. Η κάθε γυμναστική έχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Άλλο θα πετύχεις με μια εκγύμναση πιλάτες, άλλο στο γήπεδο, άλλο αν κάνεις αερόβιο. Εμένα μου αρέσουν τα βάρη, περνάω καλά και για το αποτέλεσμα που αποζητώ είναι ο καλύτερος τρόπος».

-Γυμνάζεις όλο το σώμα ή όπως οι περισσότεροι άντρες κυρίως το στήθος και τα χέρια;

«Εμένα μου αρέσει περισσότερο να γυμνάζω τα πόδια. Ωστόσο, δίνω βάρος σε όλο το σώμα, θέλω μια ισομετρία».

 -Τι διατροφή κάνεις;

«Και πάλι εξαρτάται από την περίοδο. Δεν κάνω αυστηρή διατροφή 12 μήνες τον χρόνο, είναι κουραστικό. Θα κάνω όμως αν έχω κάποια δουλειά. Μετά αφήνομαι για να έχω και κίνητρο να ξεκινήσω στην πορεία πιο δυνατά και να μην βαριέμαι».

-Είσαι εμμονικός με το τι θα φας; Και τι προτείνεις σε όλους αυτούς που θα ήθελαν να φτιάξουν ένα τέτοιο σώμα;

«Δεν μου λείπει κάτι. Θα φάω και πίτσα και παγωτό αλλά όχι καθημερινά. Θα το κάνω όμως όποτε το αποζητήσω. Εμένα μου αρέσει το μπρόκολο, το ψάρι, δεν θα αναζητήσω τα γλυκά. Αν μου το φέρουν θα το δοκιμάσω. Καταρχάς, προτείνω να βρουν τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μην νιώθουν πως κάνουν αγγαρεία. Η τακτική άσκηση φέρνει αποτέλεσμα. Πρέπει να προσέξουν τις διατροφικές συνήθειες τους και να κόψουν αυτά που κάνουν κακό όπως, την ζάχαρη, το πολύ αλάτι, τα γαλακτοκομικά».

-Το δικό σου σώμα σε επηρέαζε γενικότερα για το πώς βλέπεις μια γυναίκα;

«Είναι τι πηγαίνει στον κάθε άνθρωπο. Κάποιος είναι γοητευτικός χωρίς να έχει ωραίο σώμα. Γοητεία δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί. Σε μια γυναίκα είναι ελκυστικά τα ωραία πόδια ή να μην έχει κοιλιά. Βλέπεις την Τζένιφερ Λόπεζ που έχει περιφέρεια και λες «α τι ωραία που είναι» και μπορεί να δεις μια άλλη γυναίκα που να έχει επίσης περιφέρεια και να μην σου αρέσει. Όπως είπα και στην αρχή, είναι τι πηγαίνει στον καθένα».

-Την γυναίκα την ήθελες ανέκαθεν να είναι γυμνασμένη;

«Δεν με ενδιαφέρει τόσο, όσο το να έχει τρόπο ζωής την γυμναστική. Για παράδειγμα, δεν θα μου άρεσε να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να μου λέει «α που πας τώρα» και τέτοια. Δεν γυμνάζεσαι μόνο για να έχεις ωραίο σώμα αλλά και για την υγεία σου. Δόξα τω θεώ, η γυναίκα μου καταλαβαίνει ότι θέλω γυμνάζομαι, το κάνει και η ίδια. Ευτυχώς ταιριάζουμε».

-Επαγγελματικά σε βρίσκουμε στα «5 κλειδιά» του ΑΝΤ1. Ασχολείσαι με κάτι άλλο παράλληλα;

«Λόγω της δουλειάς και των γυρισμάτων στην Κύπρο δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ετοιμάζομαι για γύρισμα. Κάνω κάθε εβδομάδα το δρομολόγιο Ελλάδα- Κύπρο».

-Ποιο είναι το… κλειδί για ένα υγιές σώμα;

«Η θέληση».

 

mastoreliΜαρία – Γιώτα Μαστορέλη – Δημοσιογράφος

mpmastoreli@gmail.com

 

No comments

Leave a reply