11 λόγοι για να παρακολουθήσει το παιδί σας το πρόγραμμα Zumba kids

6 Posted by - September 9, 2014 - Kids

Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα γυμναστικής, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά και απευθύνεται στα παιδιά με ηλικία 4-6 (Zumba Kids Jr.) και στα παιδιά με ηλικία 7-11 (Zumba Kids).

Το πρόγραμμα αποτελείται από χορογραφίες τις οποίες χωρίζουμε σε βήματα με σκοπό να είναι φιλικές προς τα παιδιά και να μην υπάρχει βαθμός δυσκολίας.
Η χορογραφία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές ώστε τα παιδιά να έχουν το χρόνο να μάθουν τα βήματα και να την εκτελέσουν ολόκληρη. Οι χορογραφίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του προγράμματος. Χαρούμενα τραγούδια, με εύκολο ρυθμό, μα πάνω απ’ όλα, διασκεδαστικά.

Βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι το παιχνίδι! Μέσα από διάφορα παιχνίδια τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πράγματα για το σώμα τους, για την υγεία τους, για τον χορό, για τη φυσική τους κατάσταση.
Προσφέρουμε γνώσεις και τα εκπαιδεύουμε, με σκοπό να απελευθερωθούν, να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, και να κοινωνικοποιηθούν.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς η δομή του είναι τέτοια, που προσφέρει στο παιδί ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Η προθέρμανση μας, η κεντρική μας χορογραφία, το παιχνίδι, οι δραστηριότητες μας, καθώς και η αποθεραπεία, εξασφαλίζουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο γυμναστικής, δημιουργικής απασχόλησης, καινούργιες γνώσεις, καινούργιους φίλους μα πάνω απ’ όλα βοηθά να αναπτύξουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να ενσωματώσουν την γυμναστική ως ένα φυσικό μέρος της ζωής τους.

Βασικοί λόγοι για να παρακολουθήσει το παιδί σας το πρόγραμμα:

1. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό

2. Βοηθάει και βελτιώνει την αυτοπεποίθηση

3. Απελευθερώνει τα παιδιά με αποτέλεσμα να κοινωνικοποιούνται πιο εύκολα

4. Δημιουργούν καινούργιες φιλίες

5. Μαθαίνουν να πειθαρχούν

6. Διασκεδάζουν

7. Μαθαίνουν τον συντονίζονται και να λειτουργούν δημιουργικά

8. Αποκτούν καλύτερη μνήμη, καθώς καλούνται να αποστηθίσουν τα βήματα

9. Αποφεύγουν την παχυσαρκία

10.Αποκτούν καλύτερο ύπνο

11. Μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά και να συνεργάζονται, με αποτέλεσμα να αποκτούν ισορροπία

Κατερίνα Κάλφα

Zumba Ιnstructor

http://katerinakalfa.zumba.com/

katerinakalfa@hotmail.com

10009276_10152355871078734_6691049110451923182_n

 

No comments

Leave a reply