3 απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις που γυμνάζουν τους κοιλιακούς

14 Posted by - April 12, 2022 - Workout

Τα squat, οι προβολές, οι ασκήσεις με αντιστάσεις, και ο, τι κάνεις για να «χτίσεις» ένα ωραίο κορμί, είναι αυτά που στοχεύουν στην μείωση του λίπους και την ενδυνάμωση. 

Ακόμα και όταν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να δεις  6 packs! Ναι, γιατί Οταν δουλεύεις όλο το κορμι και όχι μόνο ένα σημείο, το αποτέλεσμα που θα δεις, θα είναι καλύτερο. 

Σε νοιάζουν όμως τόσο οι ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά και θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι καλύτερες; 

Ξεκίνα μια ρουτίνα ασκήσεων που να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Κάνε 15-20 επαναλήψεις χωρίς διάλειμμα ανάμεσα στις ασκήσεις. Πάρε 1 λεπτό διάλειμμα στο τέλος του κύκλου των ασκήσεων. Κάνε 4 κύκλους.  

Πριν δεις τις ασκήσεις, να γνωρίζεις πως για να μπορείς να ολοκληρώσεις μια προπόνηση χωρίς μεγάλη κόπωση – χωρίς να μετράς την ώρα να τελειώσει,  αλλά να αισθάνεσαι πάντα ενέργεια, θα πρέπει να τρως σωστά. Κυρίως να έχεις καταναλώσει ένα σνακ ενέργειας πριν ξεκινήσεις την γυμναστική σου. 

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το  Mind Master Extreme σε σκόνη. Είναι 

 η πρωτοποριακή λύση για άμεση δύναμη και ενέργεια - σε πρακτική μορφή Stick, για χρήση ακόμα και εν κινήσει. 

Η αναζωογονητική καφεΐνη από Guarana3 χαρίζει ενέργεια, ενώ οι βιταμίνες B6, B12 και η θειαμίνη υποστηρίζουν την πνευματική αποδοτικότητα.

1 Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

2 Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κούρασης και εξάντλησης.

3 Η καφεΐνη που περιέχει το Guarana συμβάλλει στην ενίσχυση της συγκέντρωσης και της εγρήγορσης, ενώ συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής και της αποδοτικότητας.

4 Η θειαμίνη, η βιταμίνη Β6 και η βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

5 Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ενέργεια μπορεί να σου δώσει, τόσο για να ολοκληρώσεις με μεγάλη επιτυχία μια  ώρα προπόνησης, όσο για να έχεις την πνευματική διαύγεια που χρειάζεσαι για όλη την ημέρα. 

Είσαι έτοιμος να δυναμώσεις την κοιλιά σου;  

pexels-jonathan-borba-3076516

Sit-ups

Ξάπλωσε στο έδαφος. Βαλε τα χέρια σου στον αυχένα.  Λύγισε τα πόδια σου. 

Η κοιλιά πρέπει να είναι σφιχτή. Από εκεί θα πάρεις την δύναμη για να σηκώσεις σωστά τον κορμό σου ψηλά κ να ολοκληρώσεις μια επανάληψη. Η διαφορά των sit ups από τα ροκανίσματα είναι το γεγονός ότι απαιτούνται επιπλέον μυς κατά την εκτέλεση της άσκησης. 

Ροκανίσματα- ποδήλατο

Ενεργοποίησε το πλαϊνό κ το κάτω μέρος της κοιλιάς. Βαλε τα χέρια σου στο κεφάλι. Ενώ Τα πόδια σου κινούνται σε ρυθμό ποδηλάτου και ο κορμός σου έχει σηκωθεί  ψηλά, προσπάθησε να ενώσεις εναλλάξ γόνατο με αγκώνα. 

Κάτω μέρος κοιλιάς

Ξάπλωσε και βαλε τα χέρια σου κάτω από την λεκάνη. Σήκωσε ελαφρώς τα πόδια σου ενώ τα διατηρείς τεντωμένα και κράτα το κεφάλι σου ψηλά. Μέτρα μέχρι το 15 ή 20 κάνοντας ψαλιδάκια με τα ποδια σου σε αυτή τη θέση. 

Ανακάλυψε το mind master Extreme Performance σε Σκόνη Για υψηλές επιδόσεις.

8589021F-82DF-44D3-95FA-3EF42761DCEA

No comments

Leave a reply