3 αποτελεσματικές ασκήσεις για sexy κοιλιακούς

2 Posted by - June 7, 2021 - Workout


Εάν έχετε πάρει απόφαση να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά και θέλετε να δουλέψετε σοβαρά γι αυτό, δεν πρέπει να εστιάσετε  μόνο στην άσκηση. Πρέπει να δώσετε βαρύτητα στην ποιοτική διατροφή, στην επαρκή ενυδάτωση και στον ύπνο! Χωρίς αυτά, οι προσπάθειές σας στην προπόνηση για φλατ κοιλιά μπορεί να μην έχουν τα προσδοκούμενα αποτέλεσματα. 

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι ακολουθείτε το πρόγραμμα γευμάτων σας, ξεκούραζεστε αρκετά και ακολουθείτε ένα προγράμμα προπόνησης . υπάρχουν μερικές καταπληκτικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την περιοχή  των κοιλιακών σας και να νιώθετε περήφανοι το καλοκαίρι.

Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις κοιλιακών μπορούν να γίνουν χωρίς εξοπλισμό, απαιτώντας μόνο το δικό σας σωματικό βάρος. 

Αυτές οι 3 ασκήσεις σωματικού βάρους είναι ιδανικές αν ο στόχος είναι η επίπεδη κοιλιά! 

Ακόμα κι αν αυτή η άσκηση σας φαίνεται απλή, μην υποτιμάτε την αποτελεσματικότητα της. Αυτή η άσκηση απαιτεί βασικό έλεγχο, σταθερότητα και θα δουλέψει ολη την περιοχή της κοιλιάς. Βεβαιωθείτε ότι η πλάτη σας είναι επίπεδη στο πάτωμα και η κοιλιά σφιχτή με ώθηση προς τα μέσα.

Αυτή η δυναμική παραλλαγή σανίδων στοχεύει στο πλαϊνό μέρος της κοιλιάς. (Προσπαθήστε να εκτελέσετε αυτήν την άσκηση με αργό και ελεγχόμενο τρόπο για τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, προσπαθήστε να κάνετε το εύρος κίνησής σας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο: χαμηλώστε τους γοφούς σας, χωρίς να αγγίξετε το έδαφος και ανυψώστε τους όσο πιο ψηλά μπορείτε, δίνοντάς του επιπλέον ώθηση.

Ο συνδυασμός αερόβιας άσκησης  με κίνηση που στοχεύει στην κοιλιά, είναι ιδανικός. Ενώ οι άλλες δύο ασκήσεις  πρέπει να εκτελούνται με αργό και ελεγχόμενο τρόπο, σε αυτή ειναι καλό να υπάρχει ταχύτητα και εκρηκτικότητα. βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τη σωστή θέση με τα χέρια στο ύψος των  ώμων, όπως επίσης, την λεκάνη στην ίδια ευθεία με τα πόδια. Όταν αυτή η κίνηση αρχίζει να «καίει», το συνηθισμένο λάθος είναι να σηκώσετε τους γοφούς ψηλά και να μετατοπίσετε τους ώμους, δημιουργώντας ένα ανάποδο σχήμα “V” με το σώμα. προσπαθήστε να το αποφύγετε!

Εκτελεστέ κάθε άσκηση για 30 δευτερόλεπτα με ελάχιστη ανάπαυση για 4 γύρους. Αυτό θα δημιουργήσει μια φοβερή προπόνηση κοιλιακών 6 λεπτών που μπορείτε εύκολα να κάνετε στο σπίτι.

 

No comments

Leave a reply