3 συμβουλές για να χάσεις κιλά

4 Posted by - December 17, 2019 - Motivation

Ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή, παρακολουθείς τις θερμίδες που λαμβάνεις και εστιάζεις σε μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους, αλλά μπορείς να επιταχύνεις τον ρυθμό και να χάσεις πιο γρήγορα λίπος, προσθέτοντας στο πρόγραμμα σου την άσκηση. Κράτα  αυτές τις συμβουλές για να έχει η προσπάθεια σου την αντίστοιχη επιτυχία.

Μεγαλύτερη ένταση Μπες σε ρυθμό απώλειας βάρους. Πίστεψε το.  Αύξησε την ένταση, δοκίμασε νέες ασκήσεις και άφησε το σώμα σου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, σε ένα μεγαλύτερο levelαπό αυτό που έχεις συνηθίσει.  Πίεσε τον εαυτό σου και θα ανταμειφθείς για την προσπάθεια σου!

Σήκωσε βάρη Οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος είναι πολύ καλές για να δυναμώσεις το κορμί σου και ιδιαιτέρως για αποκτήσεις έναν γερό κορμό. Ωστόσο, αν θέλεις να αυξήσεις την μυική μάζα και να κάψεις ακόμη περισσότερες θερμίδες, πρόσθεσε και τα βάρη στην προπόνηση σου.

Η συνέπεια είναι η πιο σημαντική Δεν θα δεις αποτέλεσμα αν δεν είσαι «κολλημένος» με το πρόγραμμα σου. Δεν χρειάζεται να «μένεις» στο γυμναστήριο. Απλώς, αν έχεις βάλει ένα πρόγραμμα, όποιο και να είναι αυτό, να το ακολουθείς. Μην αναβάλλεις τις προπονήσεις σου και μην χαλάς την διατροφή σου. Κάθε μέρα που  μπορεί να λες «Θα επανέλθω αύριο» θα είσαι μια μέρα μακριά από το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείς να δεις στον καθρέφτη σου.

evelina-nukta-1-e1424281402679

Εβελίνα Νύκτα

Personal Trainer/ Fitness Editor evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply