3 συνήθειες για να χάσεις κιλά σε 1 μήνα

6 Posted by - October 26, 2020 - Nutrition

Δεν χρειάζεται να πιεστείς πολύ για να διώξεις κάποια κιλά. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δώσεις λίγη προσοχή σε αυτά που καταναλώνεις καθημερινά. Δεν είναι τόσο δύσκολη, ούτε η απώλεια, ούτε η διαδικασία. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να σταματήσεις να τρως. Απλώς να βάλεις «Χ» σε κάποιες συνήθειες και να αλλάξεις λίγο την ρουτίνα σου προς το καλύτερο.

Ξεκίνα την ημέρα σου με τον σωστό τρόπο

Ένα ποτήρι νερό ή ένα φλιτζάνι τσάι, είναι από τις καλύτερες επιλογές για να ξεκινήσεις την ημέρα σου, πριν πιείς τον καφέ σου και φας το πρωινό σου. Όσο αφορά το πρώτο γεύμα της ημέρας, ό, τι και να επιλέξεις να φας, φρόντισε να μην περιέχει καθόλου ζάχαρη. Γι αυτό, περιορίσου στην βρώμη και άσε για λίγο τα γευστικά δημητριακά που κρύβουν λιπαρά. Βάλε σε προτεραιότητα τα φρούτα και το γιαούρτι!

Πιέσου για λίγο

Αφού αποφάσισες να προσέχεις, είναι ευκαιρία να αποφύγεις το γλυκό που μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σου Είναι δύσκολο, αλλά σκέψου ότι μπορείς να φας «οτιδήποτε». Απλώς πρέπει λίγο να προσέχεις και να αποφεύγεις την ζάχαρη και τις έξτρα- περιττές θερμίδες, προκειμένου να διώξεις τα κιλά.

Πως πίνεις τον καφέ σου;

Για όσους πίνουν μέτριο ή γλυκό τον καφέ τους, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν να τον πιούν σκέτο. Μπορεί ο σκέτος καφές να μοιάζει δηλητήριο γι αυτόν που δεν τον επιλέγει, ωστόσο, ακόμα και αυτή η κουταλιά ζάχαρης είναι περιττή. Άλλωστε, όλα είναι μια συνήθεια. Αν θέλεις να μπεις σε αυτή την διαδικασία, θα διαπιστώσεις, πως η πρώτη εβδομάδα είναι η δύσκολη. Μετά θα συνηθίσεις και δεν θα σου αρέσει καθόλου ο γλυκός καφές.

 

No comments

Leave a reply