4 μυστικά μακιγιάζ από τον μακιγιέρ της JLo, Scott Barnes

2 Posted by - January 5, 2021 - Beauty

Είναι γεγονός πως κάθε εμφάνιση της Jennifer Lopez επί σκηνής είναι τόσο εκθαμβωτική που αφήνει άφωνους τους θαυμαστές της. Τα iconic looks της είναι αποτέλεσμα εξαιρετικών στυλιστικών επιλογών αλλά και μοναδικών makeup, τα οποία φέρουν την υπογραφή του διάσημου makeup artist Scott Barnes.

Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και θεωρείται master στον χώρο της ομορφιάς. Κατά καιρούς έχει αποκαλύψει ορισμένα από τα μυστικά που ακολουθεί πιστά όταν μακιγιάρει την Λατίνα σταρ και εδώ θα διαβάσεις τα καλύτερα για να τα αντιγράψεις και να λάμψεις όπως η JLo!

Εφάρμοσε προϊόντα με κρεμώδη υφή για να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα στο look

Σύμφωνα με τον makeup artist της σταρ, όταν αυτά τα προϊόντα εφαρμόζονται στην επιδερμίδα, τότε έχουν την ιδιότητα να χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα στο look, καθώς μοιάζουν να γίνονται ένα με αυτήν και την κάνουν να ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω.

Χρησιμοποίησε ανοιχτόχρωμη σκιά για να φωτίσεις τις εσωτερικές γωνίες των ματιών

Είναι ένα γνωστό τρικ στον κόσμο του μακιγιάζ και ο Scott Barnes συμβουλεύει να μην το ξεχνάς ποτέ αν στόχος σου είναι να αποκτήσεις φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα σε κάθε σου εμφάνιση.

jlo

Προτίμησε τη μαύρη σκιά αντί του μολυβιού

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα dramatic, έντονο και κάπως «μουτζουρωμένο» μακιγιάζ ματιών, όπως αυτό που συχνά έχεις δει στην Λατίνα τραγουδίστρια, τότε θα πρέπει να κάνεις skip το liner, δηλαδή το μολύβι. Αντικατέστησε το με μια μαύρη σκιά ματιών που «γράφει» έντονα. Ο Scott Barnes έχει πει σε συνέντευξή του ότι αυτό το προϊόν μπορεί να δουλευτεί καλύτερα στις ρίζες των βλεφαρίδων και να τονίσει τα μάτια. Μια σκιά είναι πιο σταθερή και προσφέρει ευκολότερο και καλύτερο blending από ότι ένα μολύβι ματιών.

Εφάρμοσε makeup στο λαιμό και το ντεκολτέ

Ο makeup artist της JLo θεωρεί πως κάθε γυναίκα θα πρέπει να ολοκληρώνει το μακιγιάζ της, εφαρμόζοντας makeup και στο σώμα και συγκεκριμένα, στο λαιμό και το ντεκολτέ. Το blending σε αυτά τα σημεία είναι απαραίτητο ώστε να μην υπάρχουν διχρωμίες και γραμμές και το αποτέλεσμα της εμφάνισης να είναι ομοιόμορφο και φυσικό.

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

No comments

Leave a reply