5 τρόποι να διασκεδάσεις στο νερό και να κάψεις θερμίδες

14 Posted by - June 1, 2019 - Motivation, Workout

Για να μην ζεις τα τετριμμένα, αυτό το καλοκαίρι δοκίμασε σπορ, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη, θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την σιλουέτα σου και την φυσική σου κατάσταση.
Εμείς σου δίνουμε 5 διασκεδαστικές επιλογές που σίγουρα θα τις απολαύσεις.

Ποδήλατο θαλάσσης
Παλιό αλλά καλό! Από το να καίγεσαι στην ξαπλώστρα, νοίκιασε μια «βαρκούλα» με πεντάλ και διασκέδασε στο νερό. Ειδικά αν έχεις παιδιά, μπορείς να χαλαρώσεις οικογενειακά και ακίνδυνα. Μια ώρα στο θαλάσσιο ποδήλατο, θα καταφέρεις να χάσεις 300 θερμίδες.

Αερόμπικ στο νερό
Το αερόμπικ στο νερό, δεν θα το βρείτε μόνο σε γυμναστήρια που διαθέτουν πισίνα.
Πλέον είναι πολλές οι ομάδες που οργανώνουν aqua αερόμπικ στην θάλασσα και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να γυμναστούν διασκεδαστικά με δυνατή μουσική. Ενεργοποίησε όλους τους μυς τους σώματος σου, δροσίσου από το νερό και κάψε θερμίδες.

Zumba στο νερό
Αν σου αρέσει το αερόμπικ στο νερό, τότε το zumba θα σε ξετρελάνει. Χορεύεις, εκτονώνεσαι και με την αντίσταση του νερού, δυναμώνεις τους μυς σου, ενώ οι θερμίδες καίγονται χωρίς να το καταλάβεις.

Καταδύσεις
Αν σου αρέσει η εξερεύνηση στο βυθό της θάλασσας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις την κατάδυση. Υπάρχουν πολλές ομάδες δυτών στην χώρας μας και απευθύνονται τόσο σε προχωρημένους, όσο και σε αρχάριους.
Πρόκειται για μια ευχάριστη επιλογή από την οποία μπορείς να χάσεις μέχρι και 400 θερμίδες την ώρα.

Kite surf
Για τους πιο τολμηρούς της θάλασσας υπάρχει το kitesurfing. Αν και έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από άλλα θαλάσσια σπορ, είναι εξίσου διασκεδαστικό, ενώ γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες, ταυτόχρονα. Απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και εκπαίδευση.
Για τους αρχάριους, όλα είναι πιο εύκολα. Άλλωστε για αρχή, όλα ξεκινούν από την στεριά.
Αν είσαι στην Αττική και θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το σπορ, θα το βρεις στην παραλία της Λούτσας.

No comments

Leave a reply