Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις πιο γρήγορα μακριά μαλλιά!

2 Posted by - April 20, 2019 - Beauty

Τα μακριά μαλλιά αποτελούν πάντοτε ένα «όπλο» γοητείας για κάθε γυναίκα. Για να τα αποκτήσεις, θα πρέπει να εστιάσεις στο τριχωτό. Δηλαδή στο μέρος όπου αναπτύσσονται οι νέες τρίχες, το οποίο θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από προβλήματα, όπως λιπαρότητα, ξηρότητα, αλλά και καθαρό.

Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για αυτόν το σκοπό: ταscalpscrubs!

Λειτουργούν όπως τα scrubs για το υπόλοιπο σώμα και μπορείς να εφαρμόσεις το προϊόν που θα επιλέξεις, μια ή δύο φορές την εβδομάδα.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ-  PHYTOCLEAR SCRUB με αιθέρια έλαια by L’Oréal Paris

Ένα καθαριστικό scrub κατά της πιτυρίδας για εντατική φροντίδα των μαλλιών που θα αγαπήσεις! Χρησιμοποίησε το πριν σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά.  Εφάρμοσε το scrub τμηματικά στο τριχωτό της κεφαλής, μέχρι να καλύψεις όλο το κεφάλι. Κάνε απαλό μασάζ για περίπου 1 λεπτό κι έπειτα, ξέπλυνε με άφθονο νερό.

loreal2

FUJI GREEN TEA REFRESHINGLY PURIFYING CLEANSING HAIR SCRUB by The Body Shop

Εμπνευσμένη από τη φύση, η εταιρία The Body Shop δημιούργησε αυτό το αναζωογονητικό scrub shampoo που περιέχει έναν συνδυασμό Ιαπωνικού πράσινου τσαγιού, μενθόλης, κρυστάλλων άλατος και μελιού από το Εμπόριο με Κοινότητες στην Αιθιοπία. Εφαρμόζεται με μασάζ στο κεφάλι έτσι ώστε να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος και να αφαιρεθούν αποτελεσματικά οι ακαθαρσίες, όπως η σκόνη, ο καπνός, ο ιδρώτας και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling. Ένα αγνό, καθαριστικό σαμπουάν σε μορφή scrub που θα σου χαρίσει μία αίσθηση άμεσης ανανέωσης αλλά και λάμψη στα μαλλιά!

BODYSHOP

Oblepikha scalp scrub by Natura Siberica

Το εντατικής τριπλής δράσης scrub καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και εμποδίζει την τριχόπτωση, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στους θύλακες της τρίχας. Εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και εμποδίζει την πιτυρίδα. Οι βιταμίνες και τα αμινοξέα της σύνθεσης θρέφουν και επανορθώνουν τα μαλλιά, ενώ τα έλαια ιπποφαές από την περιοχή Altai και από αμάραντο συμβάλλουν στην παραγωγή κερατίνης, η οποία χαρίζει στα μαλλιά λάμψη και δύναμη. Η καλέντουλα, η άγρια μέντα Σιβηρίας και η οξαλίδα αναζωογονούν το τριχωτό της κεφαλής και θρέφουν τις ρίζες των μαλλιών.

natura

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

 

No comments

Leave a reply