Αυτό είναι το μυστικό της Naomi Campbell για βελούδινη επιδερμίδα και θα το βρεις σίγουρα στη γειτονιά σου

3 Posted by - December 1, 2020 - Beauty

Ή μήπως το χρησιμοποιείς ήδη για τη φροντίδα του μωρού σου;

 Θεωρείται η επιτομή της αγέραστης ομορφιάς. Η Naomi Campbell, γνωστή και ως «μαύρη γαζέλα», παραμένει από τα μέσα των 80s μέχρι σήμερα, ένα από τα διασημότερα και πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως.

Στα 50 της μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ και πολλές θαυμάστριες της έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν τα μυστικά στα οποία οφείλει την αψεγάδιαστη εικόνα της, γιατί μπορεί να είναι θέμα γονιδίων, αλλά σίγουρα δεν αρκεί μόνο αυτό.

Το θρυλικό supermodel μίλησε πρόσφατα σε γνωστό μέσο ενημέρωσης του εξωτερικού και αποκάλυψε τα προϊόντα στα οποία «ορκίζεται» εδώ και πολλά χρόνια.

«Αυτά τα πράγματα που θυμίζουν τις μέρες που μεγάλωνα στο Λονδίνο» είπε η Naomi Campbell στη συνέντευξή της αναφερόμενη στα προϊόντα της εταιρείας Johnson’s Baby.

Ένα από εκείνα που χρησιμοποιεί καθημερινά κοστίζει λιγότερο από €5 και μπορείς σίγουρα να το βρεις σε κάποιο κατάστημα της γειτονιάς σου. Αναφέρομαι στο Johnson’s Baby Top-To-Toe, ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο, που είναι κατάλληλο όχι μόνο για παιδιά, αλλά και για μεγάλους. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και χαρίζει ένα απολαυστικό, ελαφρύ άρωμα.

Μήπως να το βάλεις κι εσύ στην ρουτίνα σου;

Baby Top-to-toe 2 σε 1 Αφρόλουτρο & Σαμπουάν

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

 IMG_20190606_153650

No comments

Leave a reply