Αυτό είναι το Νο1 κόλπο για υπέροχα μαλλιά

4 Posted by - October 16, 2020 - Beauty

Αν αγαπάς πολύ τα μαλλιά σου, θα τα φροντίζεις όπως πρέπει. Θα έχεις διαβάσει κατά καιρούς αρκετά tipsγια το πώς να τα διατηρείς υγιή. Σήμερα θα αναφέρουμε το πιο παλιό αλλά και πιο πρακτικό τιπ για να είναι τα μαλλιά σου φρέσκα και φωτεινά κάθε λεπτό.

 

Αυτό ακριβώς που έκανε η γιαγιά σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.

 

Είχες και εσύ γιαγιά με πολύ μακριά μαλλιά τα οποία συνήθιζε κάθε πρωί να μαζεύει σε έναν ωραίο κότσο, στηριζόμενο σε πολλές φουρκέτες; Αν ναι, θα γνωρίζεις πως κάθε βράδυ αφιέρωνε αρκετή ώρα προκειμένου να χτενίσει τα μαλλιά της.  Αυτό είναι το σούπερ μυστικό. Να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου επαναλαμβανόμενα με μια βούρτσα που να έχει φυσικές τρίχες. Με αυτόν τον τρόπο θα τα βλέπεις το πρωί λαμπέρα, μαλακά, χωρίς κόμπους.

 

Τι να προσέχεις

Βέβαια, και το χτένισμα θέλει την τέχνη του. Διαχώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα και ξεκίνα να τα βουρτσίζεις –όχι με πολύ γρήγορες κινήσεις αλλά αργά και «τρυφερά»-

 

Επίσης, κράτα την χτένα σου καθαρή. Κάθε φορά που τελειώνεις το βούρτσισμα, απομάκρυνε τις τρίχες που μαζεύτηκαν. Στη συνέχεια, θα ήταν ιδανικό να την πλύνεις.

 

Μην ξεχνάς ότι το επαναλαμβανόμενο χτένισμα δεν πρέπει να γίνεται σε βρεγμένα μαλλιά γιατί είναι εύκολο να σπάσουν. Σε βρεγμένα, θα κάνεις ένα απλό χτένισμα για το ξεμπέρδεμα. Αφού στεγνώσουν καλά μπορείς να τα περιποιηθείς και να τα… γυαλίσεις με την τέλεια χτένα σου.

 

Επαγγελματική φροντίδα

 

Το α και ω για υγιή μαλλιά είναι να τα αγαπάς και να τα προστατεύεις. Να τα φροντίζεις. Γι αυτό, εκτός από τις… περίτεχνες κινήσεις που θα πρέπει να κάνεις για να μην τα καταστρέφεις κατά το χτένισμα, φρόντισε να διαθέτεις καλά προϊόντα περιποίησης.

Η πρόταση μας για ένα ιδανικό πακέτο περιποίησης με σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και μάσκα είναι της εταιρίας Syoss. Το δοκιμάσαμε και σας το συστήνουμε.

Θα δεις πως μετά  από κάθε λούσιμο, τα μαλλιά σου θα είναι λαμπερά, υγιή και δυνατά, σα να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο! Είναι σχεδιασμένο για κάθε τύπο μαλλιών, περιέχει συστατικά έως και 96% φυσικής προέλευσης και Νέο Εντυπωσιακό design.

 

Συγχρόνως, με πίστη και αφοσίωση στη δέσμευση της Henkel για βιωσιμότητα, και σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πλανήτη, το Νέο Syoss, έρχεται με 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, από έως και 98% ανακυκλωμένα υλικά.

<SYOSS Repair JARSYOSS Repair Shampoo SYOSS Repair Conditioner

No comments

Leave a reply