Δείξε νεότερη σε 5 μόνο λεπτά με τον πιο φυσικό τρόπο!

7 Posted by - September 29, 2018 - Beauty

Με την πάροδο των χρόνων και ιδιαίτερα μετά την ηλικία των τριάντα, οι περισσότερες γυναίκες εστιάζουμε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή μας και την εικόνα του προσώπου μας. Οι ρυτίδες, η χαλάρωση της επιδερμίδας και η χαμένη της λάμψη είναι μερικά από αυτά που μας απασχολούν.

Στην προσπάθειά μου να βρω τον κατάλληλο εκείνο τρόπο, που θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις και να επαναφέρεις τη φρεσκάδα, τη λάμψη και τη νιότη στο πρόσωπό σου, ανακάλυψα μια λύση, που είναι ταυτόχρονα αποτελεσματική, οικονομική, ανώδυνη μα πάνω από όλα στηρίζεται στην υπέροχη δύναμη της φύσης!

Το Face Mist Lifting-Άμεσο Lifting προσώπου της Nac Natural Cosmetics προσφέρει στην σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον άντρα, ένα φυσικό  προϊόν,  που συνδυάζει άμεση δράση ανύψωσης και σύσφιξης του δέρματος με αντι-γηραντική δράση.

Η εμφάνιση του δέρματος βελτιώνεται σε μόλις 5 λεπτά! Με μια μόνο εφαρμογή μπορείς να δεις τα συμπτώματα κόπωσης να εξαλείφονται, τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης να μειώνονται και την υφή του δέρματος να γίνεται πιο βελούδινη και μαλακή από ποτέ.

Χάρη στη διαδοχική απελευθέρωση πολυσακχαρίτη στο δέρμα, αυξάνεται η σύνθεση του κολλαγόνου, ώστε να υπάρχει μια διπλή δράση άμεσης βελτίωσης στην εμφάνιση του δέρματος και αντί-γηραντική θεραπεία μακροπρόθεσμα.

Τα θαυματουργά συστατικά

Το Face Mist Lifting-Άμεσο Lifting προσώπου της Nac Natural Cosmetics περιέχει ανθόνερο από τριαντάφυλλο, το οποίο έχει την ιδιότητα να αναζωογονεί και να συσφίγγει το δέρμα. Έχει σημαντική αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση και δρα σαν αναγεννητής δέρματος. Παράλληλα, επαναφέρει την φωτεινότητα και την λάμψη στο δέρμα.

Ακόμη, το εκχύλισμα κιχώρια (ραδίκι) & τάρα (περουβιανό χαρούπι) είναι ένα φυσικό δραστικό συστατικό , που συνδυάζει δράση ανύψωσης και σύσφιξης του δέρματος με αντι-γηραντική δράση. Η επίδραση σύσφιξης του δέρματος είναι ορατή σε 5 μόλις λεπτά μετά την εφαρμογή του προϊόντος στο δέρμα!

Τέλος, το Face Mist Lifting-Άμεσο Lifting προσώπου της Nac Natural Cosmetics περιέχει γλυκερίνη. Είναι υγραντική και ενυδατική : έλκει το νερό και επομένως επιτρέπει την διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα.

Η εφαρμογή του προϊόντος στο δέρμα μου κατά τη διάρκεια της ημέρας

Φροντίζω να διατηρώ το δέρμα μου καθαρό, πριν από την εφαρμογή κάθε προϊόντος. Ψεκάζω 3 ή 4 φορές σε πρόσωπο και λαιμό και προσέχω την περιοχή των ματιών που είναι ευαίσθητη. Κάνω απαλό μασάζ για να απλωθεί καλά το προϊόν κι έπειτα μπορώ να κάνω το μακιγιάζ μου ή να κυκλοφορήσω φορώντας μόνο μια αντηλιακή κρέμα και τη μάσκαρα!

mac1Θα το βρεις: Nac Natural Cosmetics

 

Ειρήνη Διαμαντακίδου
Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply