Βιταμίνη C – Το συστατικό των προϊόντων που αγαπά και φροντίζει το δέρμα σου!

2 Posted by - April 18, 2019 - Beauty

Τι κι αν η  σκληρή καθημερινότητα σε συνδυασμό με τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση, ασκούν κακή επιρροή στην επιδερμίδα, κάνοντάς την θαμπή και δημιουργώντας ορατά σημάδια κούρασης;

Η Βιταμίνη C - γνωστή από το χυμό πορτοκαλιών-  αποτελεί το κλειδί στην περιποίηση για την αναζωογόνηση και την καλή υγεία της.

Πιο συγκεκριμένα, αν και δεν είναι αντηλιακό, αποτελεί όμως εξαιρετικό αντιοξειδωτικό και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Διεγείρει τη τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία με τα χρόνια μειώνονται. Συσφίγγει την επιδερμίδα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, απομακρύνει τα κατεστραμμένα κύτταρα και προλαμβάνει την καταστροφή νέων.

Aνάμεσα στα άλλα, η Βιταμίνη C ελαττώνει τον κίνδυνο αφυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος και μειώνει τις δυσχρωμίες , τελειοποιώντας την υφή της επιδερμίδας.

Αν θέλεις να επωφεληθείς κι εσύ από τις αναρίθμητες ευεργετικές της ιδιότητες, τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς ένα από τα παρακάτω προϊόντα ομορφιάς!

LIFTACTIV Antioxidant and Anti-Fatigue Fresh Shot Serum Προσώπου by VICHY

Είναι το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα – αντίδοτο ενάντια στην κουρασμένη επιδερμίδα . Η σύνθεσή του περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών, όπως είναι η καθαρή βιταμίνη C + βιταμίνη E, πολυφαινόλες θαλάσσιας πεύκης και κλάσματα υαλουρονικού οξέος.  Δρα ενάντια στα σημάδια του χρόνου, τονώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τη λάμψη της.

vichy

FRESH PRESSED 7 DAY SYSTEM VITAMIN C by CLINIQUE

Ανάκτησε τη νεανική όψη της επιδερμίδας σου με την ισχυρή αντιγηραντική δράση της φρέσκιας, ισχυρής Καθαρής Βιταμίνης C. Αυτό το υπερδραστικό σύστημα σχεδιάστηκε όπως ένα καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής για να αναζωογονεί ορατά την επιδερμίδα από έξω. Με συνεχή χρήση δες την επιδερμίδα σου ορατά πιο σφριγηλή, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, πιο λεία με ορατά λιγότερες γραμμές και ρυτίδες και μια λαμπερή, νεανική όψη.

clinique

Korres διφασικό booster με άγριο τριαντάφυλλο και βιταμίνη C

Διφασικό booster λάμψης με 15% Super Vitamin C για ορατή βελτίωση σε πρώτες ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη.     Συνδυασμένο με λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, βοηθά σε όλα τα σημάδια πρόωρης γήρανσης για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα. Η ενυδάτωση του δέρματος βελτιώνεται άμεσα και έτσι αυτό γίνεται πιο απαλό από ποτέ!

korres

POWERFUL- STRENGTH LINE-REDUCING CONCENTRATE by KIEHL’S

Η νέα βελτιωμένη φόρμουλα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα: 
Μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενισχύει την λάμψη και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. 
Συμβάλλει στην ορατή μείωση των πόρων μακροπρόθεσμα, για πιο λεία, ομοιόμορφη επιδερμίδα.  Εμπλουτισμένη επίσης με υαλουρονικό οξύ, η σύνθεση βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών και των ρυτίδων, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. 
Κατάλληλο για όλους τους τύπους, ακόμα και για μια ευαίσθητη επιδερμίδα.

kiehls

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply