Είναι άνοιξη και εμείς το δείχνουμε στο πρόσωπο μας με τα πιο όμορφα χρώματα

3 Posted by - March 30, 2019 - Beauty

Οι ανοιξιάτικες ημέρες  θέλουν φρεσκάδα και χρώμα στο πρόσωπο.

Η νέα trend edition της essence “good vibes good memories“ κυκλοφόρησε και φέρνει την άνοιξη με διακριτικές τριανταφυλλί αποχρώσεις και ιριδίζουσες υφές στο νεσεσέρ μας!

Μάγουλα στο χρώμα του μήλου και λαμπερές νότες στα ζυγωματικά και τα μάτια, δημιουργούν ονειρεμένα look που αφήνουν πίσω τις κρύες ημέρες του χειμώνα και βάζουν την άνοιξη στη ζωή μας!

Στη σειρά θα βρείτε πολλά προϊόντα που θα συμπληρώσουν άψογα τα ανοιξιάτικα look σας:

Eyeshadow palette

Μια παλέτα που θα λατρέψετε – εννέα ιριδίζουσες σκιές ματιών σε μοντέρνα χρώματα, από ροζ μέχρι χάλκινα και χρυσά. Χάρη στην απαλή τους σύσταση, οι σκιές αναμιγνύονται πανεύκολα.

Blush & highlighter drops

Το υγρό ρουζ και highlighter σε σταγόνες, με σωματίδια λάμψης, κάνει τα μάγουλα φωτεινά και λαμπερά. Οι σταγόνες εφαρμόζονται εύκολα στο πρόσωπο και δημιουργούν μια φρέσκια και λαμπερή όψη.

Blush trio

Η ιδανική παλέτα για ένα φρέσκο, ανοιξιάτικο μακιγιάζ. Με τις τρεις μοντέρνες αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, μπορείτε να δώσετε στη στιγμή μια πινελιά φρεσκάδας στα μάγουλά σας.

Body mist

Δεν αρκεί μόνο να είναι το πρόσωπό μας φρέσκο και λαμπερό, θέλουμε και το σώμα μας να αναδύει μια μυρωδιά φρέσκων λουλουδιών και φρούτων. Το νέο σπρέι για το σώμα θα συμπληρώσει εξαιρετικά το ανοιξιάτικο look σας. Και χάρη στην υπέροχη μυρωδιά του, είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητες!

Volume stylist curl & hold mascara

Η μακράς διαρκείας μάσκαρα εξασφαλίζει ένα έντονο και εκφραστικό look. Και η συσκευασία της τραβάει όλα τα βλέμματα: πρόκειται για μια συλλεκτική εκδοχή της κλασικής volume stylist curl & hold μάσκαρα με υπέροχα σχέδια λουλουδιών, που θα φέρει την άνοιξη στο μπάνιο σας ή το μπουντουάρ σας!

Baked blush & highlighter

Το πρακτικό 2 σε 1 προϊόν χαρίζει μια ανοιξιάτικη επιδερμίδα. Ο  συνδυασμός αυτός ρουζ και highlighter εφαρμόζεται καλύτερα με ένα απαλό πινέλο. Μια απαλή ανάμιξη δίνει ένα όμορφο πρισματικό εφέ, ενώ η επαναλαμβανόμενη εφαρμογή χαρίζει μια ροζ πινελιά φρεσκάδας στα μάγουλα.

Duo highlighter

Το απίθανο highlighter με το λουλουδένιο ανάγλυφο συνδυάζει δύο αποχρώσεις και κάνει την επιδερμίδα σας υπέροχα λαμπερή. Εφαρμόστε το στα μάγουλα, κάτω από τα φρύδια και στο κόκκαλο της μύτης και φέρτε την άνοιξη στο πρόσωπό σας.

 

No comments

Leave a reply