Κεφάλαιο μάσκαρα –Πώς θα την αφαιρέσεις σε 1 μόνο λεπτό

5 Posted by - September 2, 2018 - Beauty

Στην ερώτηση «Ποιο καλλυντικό θα ήθελες να έχεις μαζί σου σε ένα ερημικό νησί;» συνηθίζω να απαντώ «τη μάσκαρα». Είναι άλλωστε το μοναδικό προϊόν που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου! Ένα πέρασμα από τις βλεφαρίδες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αρκεί, για να αναδείξει το πρόσωπο μου ακόμα κι όταν δεν είμαι μακιγιαρισμένη και να κάνει το βλέμμα μου σαγηνευτικό.

Παρόλα αυτά, η αφαίρεση αυτού του καλλυντικού από τις βλεφαρίδες αποτελεί πάντοτε ζήτημα. Πολλές φορές νομίζουμε ότι έχουμε κάνει το σωστότερο ντεμακιγιάζ, αλλά όταν σκουπίζουμε τα μάτια μας με την πετσέτα, διαπιστώνουμε, ότι αυτή έχει γίνει μαύρη κι όταν ξυπνάμε το πρωί οι βλεφαρίδες μας είναι σκληρές και τα μάτια μας μουτζουρωμένα.

Ποια είναι η λύση;

Μια αγαπημένη μου επιλογή, είναι το Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA, που δίνει οριστικό τέλος στα Panda eyes. Είναι το μοναδικό προϊόν που λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα, όταν κυκλοφόρησε στην αγορά. Με το Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι τρεις απλές και καθόλου χρονοβόρες κινήσεις:

  • Την ώρα που κάνω ντους, απλώνω το Nτεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA στην περιοχή των ματιών.
  • Κάνω μασάζ με κυκλικές κινήσεις πάνω και γύρω από τα μάτια μέχρι η μάσκαρα να μαλακώσει και να λιώσει.
  • Κατόπιν ξεπλένω με άφθονο νερό και τα μάτια μου είναι πεντακάθαρα!

Για εσένα που επιθυμείς να κάνεις ντεμακιγιάζ με λαδάκια:

Προτείνω το λάδι καρύδας. Τα έλαια έχουν την ιδιότητα να αραιώνουν τη συγκέντρωση των χρωστικών ουσιών των καλλυντικών, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται τις βλεφαρίδες, τις ενυδατώνουν και τις τρέφουν.

Για να αφαιρέσω τη μάσκαρα, εμποτίζω ένα δισκίο ντεμακιγιάζ με το λάδι καρύδας και πιέζω απαλά επάνω στα μάτια. Έπειτα κάνω μασάζ προς μια κατεύθυνση στις βλεφαρίδες (για να μην τις τραυματίσω) και το προϊόν λιώνει και φεύγει.

Ειρήνη Διαμαντακίδου
Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

diamadakidou

No comments

Leave a reply