Ο πιο σωστός τρόπος να κάνεις blending με τη σκιά ματιών σύμφωνα με τους makeup artists

4 Posted by - July 24, 2019 - Beauty

Οι σκιές ματιών είναι ένα από τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε όλες οι γυναίκες στο  καθημερινό μας μακιγιάζ, μαζί φυσικά με τη μάσκαρα και το αγαπημένο μας κραγιόν. Παρόλα αυτά, η συχνή χρήση τους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κατέχουμε στο 100% και την σωστή τεχνική εφαρμογής τους στα μάτια.

Με τόσα είδη φόρμουλας, με τόσα χρώματα και πόσες ακόμα διαφορετικές  υφές, δεν είναι απίθανο να πέσουμε σε παγίδες στην προσπάθειά μας να εφαρμόσουμε τις σκιές στα μάτια και να κάνουμε το blending τους (ανάμειξη) , όσο πιο τέλεια και επαγγελματικά γίνεται.

Όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μερικά tips από τους makeup artists αρκούν για να μας λύσουν τα χέρια και με την καθοδήγησή τους να κάνουν το blending των σκιών να μοιάζει παιχνιδάκι!

Αν θέλετε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά το μακιγιάζ ματιών και οι σκιές σας έχουν κρεμώδη υφή, τότε ο καλύτερος τρόπος να τις απλώσετε στο κινητό βλέφαρο είναι βάζοντας την ποσότητα που επιθυμείτε με τα δάχτυλα και όχι με το πινέλο. Η θερμότητα του δέρματος βοηθά την κρεμώδη σκιά να γίνει πιο εύπλαστη και να απλωθεί ομοιόμορφα στο κινητό βλέφαρο.

Φροντίστε να έχετε πάντοτε καθαρά χέρια πριν την επαφή με το προϊόν και δώστε χρώμα στα μάτια κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλα!

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
just.irene@hotmail.gr

 

No comments

Leave a reply