Ψάχνεις για ένα εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα για τις γιορτές; Η Δέσποινα Βανδή δίνει την απόλυτη έμπνευση

3 Posted by - December 16, 2020 - Beauty

Σε μια άλλη πραγματικότητα, αυτή την περίοδο θα σχεδίαζες τα πλάνα  σου για τις γιορτινές σου εξόδους, με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η εικόνα σου στο οικογενειακό τραπέζι φέτος θα στερείται λάμψης, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Χάρισε στον εαυτό σου ένα από τα πιο glam χτενίσματα που μας έχει δείξει η Δέσποινα Βανδή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram: το wet look.

Πρόκειται για ένα χτένισμα, στο οποίο οι hair stylists δημιουργούν το εφέ των βρεγμένων και γυαλιστερών μαλλιών. Είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, ενώ το έχουμε και σε πολλές πασαρέλες των προηγούμενων ετών.

vandi

Το wet look ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις αλλά και στα περισσότερα πρόσωπα. Δημιουργείται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, μακριά, μεσαίου μήκους, ή και κοντά, χωρίς αυτά να είναι απαραίτητα ίσια.

Για να το αποκτήσεις, δεν χρειάζεται να επισκεφτείς το κομμωτήριο. Θα χρειαστείς δυο προϊόντα με δυνατό κράτημα, ένα ανάλαφρο τζελ και μια λακ.

Ακολούθησε τα εξής βήματα:

Χτένισε τα μαλλιά προς τα πίσω με μια χτένα με πυκνά δόντια, ώστε να τα ξεμπερδέψεις και να δείχνουν ομοιόμορφα.

Βάλε 3-4 σταγόνες λάδι από τα μήκη μέχρι τις άκρες. Τα μαλλιά πρέπει εκτός να δείχνουν και λαμπερά.

Πάρε μικρή ποσότητα από το τζελ και άπλωσε το στα μαλλιά. Κάνε κινήσεις ανάλογα με τη φορά που θέλεις να έχουν τα μαλλιά,  ξεκινώντας από τις ρίζες και καταλήγοντας λίγο πίσω από τα αυτιά.

P.S. Αν πιστεύεις ότι το τζελ που έχεις θα κάνει την τρίχα πολύ σκληρή, προτίμησε ένα spray που θα δώσει αυτή την wet αίσθηση στα μαλλιά σου.

Αν επιλέξεις το τζελ και πιστεύεις πως χρειάζεται περισσότερη ποσότητα, μην διαστάσεις να προσθέσεις. Άλλωστε μπορείς να «χτίζεις» το αποτέλεσμα σταδιακά.

Για να σταθεροποιηθούν καλύτερα τα μαλλιά, ένα τρικ είναι να χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκια, πιάνοντας τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά. Μόλις ολοκληρώσεις τη δημιουργία του βρεγμένου εφέ στα μαλλιά, ψέκασε λίγη λακ. Πρόσεξε καθώς δεν θα πρέπει να έχει στεγνώσει εντελώς το τζελ, αφού σκοπός είναι να του δώσεις περισσότερο κράτημα.

Το wet look είναι σέξι, αναδεικνύει το πρόσωπο και το μακιγιάζ, ενώ σώζει τα μαλλιά της 2ης ημέρας!

Προϊόντα:

Gel Max Hold, Syoss

syoss

Pure Formance Firm Hold Gel, Aveda

aveda

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold

Hair Art Spray X-Str Hold, Lorvenn

Lorvenn

IMG_20190606_153650

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Beauty Editor
thespaghettihair@gmail.com

No comments

Leave a reply