Ο Henry Beck επιλεγει το Mind Μaster

3 Posted by - July 4, 2014 - Health

Ο Henry Beck είναι επαγγελματίας αθλητής στο τρίαθλο. Πέρυσι, κατέκτησε την 19η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τρίαθλου μεγάλης απόστασης (Ironman), ανάμεσα σε 2500 συμμετέχοντες.
Σπουδάζει φυσική αγωγή, δίνει διαλέξεις με θέμα «Στρεσογόνοι παράγοντες και Μικροθρεπτικά συστατικά», ενώ στα έξι χρόνια ως επαγγελματίας αθλητής, έχει αποκτήσει αμέτρητους εθνικούς τίτλους στο τρίαθλο ολυμπιακής απόστασης.

Ο 29χρονος έχει επιλέξει ως συμπλήρωμα διατροφής, για την καλύτερη δυνατή απόδοση του, το Mind Master. Πρόκειται για το πρώτο προϊόν παγκοσμίως, που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο θέμα του στρες, ενώ προσφέρει ενέργεια και βοηθάει στην αντοχή και την συγκέντρωση.

Ο Henry Beck μίλησε στο τεύχος Ιουλίου της LR – Health & Beauty Systems για το ενεργειακό ποτό που έχει βάλει πλέον στην καθημερινότητα του.

- Τι σας γοητεύει στο Τρίαθλο;
Η ποικιλία και η απίστευτη πρόκληση. Η κολύμβηση, η ποδηλασία, και το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων καταπονούν όλους τους μυς του σώματος και απαιτούν άριστη φυσική κατάσταση, όχι μόνο σωματική αλλά και πνευματική.

- Τι ρόλο παίζει για εσάς, η βέλτιστη πρόσληψη θρεπτικών ουσιών ως αθλητή;
Πολύ βασικό! Προπονούμαι τακτικά εξαντλώντας τα όρια της απόδοσης μου. Αυτό καταπονεί το σώμα και το πνεύμα σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα την πρόκληση οξειδωτικού στρες. Το σωστό συμπλήρωμα διατροφής καταπολεμά τόσο την κόπωση, όσο και το στρες, γεγονός πολύ σημαντικό για έναν ερασιτέχνη αθλητή που συχνά πρέπει να υφίσταται διπλή επιβάρυνση.

- Γιατί επέλεξες το Mind Master;
Το Mind Master αποτελεί πηγή σημαντικών θρεπτικών ουσιών για το σώμα και το πνεύμα. Προστατεύει ενάντια στο οξειδωτικό στρες. Εκτός αυτού, με κρατάει σε εγρήγορση και με βοηθά να συγκεντρώνομαι, γεγονός πολύ σημαντικό ειδικά κατά την εκκίνηση. Έτσι είμαι προσηλωμένος στο στόχο μου.

Το Mind Master εμπεριέχει σημαντικά συστατικά που ενισχύουν τις μεταβολικές διεργασίες, που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και συμβάλουν στην αύξηση της αντοχής κατά την άθληση.
Επιλέξτε το αγαπημένο κλασικό ή τη φρουτώδη κόκκινη παραλλαγή για την επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.lrworld.com/gr/

Ανεξάρτητος συνεργάτης στην Ελλάδα:
Στέλιος Νύκτας SOL
6973494431
s.niktas21@gmail.com
https://www.facebook.com/sniktas?fref=ts

No comments

Leave a reply