Αφού θέλουμε επίπεδη κοιλιά… θα την έχουμε!

59 Posted by - June 6, 2019 - Motivation

Αν έχεις μπει στο καλοκαιρινό πνεύμα, θα έχεις ήδη περιορίσει τα λιπαρά γεύματα και θα έχεις γεμίσει το ψυγείο σου με φρούτα και λαχανικά. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και φρέσκοι αλλά να αισθανόμαστε και μια ελαφρότητα. Συγχρόνως όμως θέλουμε όμορφο σώμα, να μην μας νοιάζει αν θα φανεί η κοιλιά μας, γι αυτό φροντίζουμε να την γυμνάζουμε καθημερινά, για να τη διατηρούμε σφιχτή.

1. Προτιμούμε λοιπόν να κάνουμε κάποιες ασκήσεις κοιλιακών κάθε πρωί όταν ξυπνάμε για να τονώνουμε το «σύστημα» μας, να είμαστε σε εγρήγορση, ενώ εστιάζουμε σε αυτό που μας ενδιαφέρει πολύ. Στην επίπεδη κοιλιά. Για να έχουμε μεγαλύτερη απόδοση επιλέγουμε μεταξύ άλλων και τους κοιλιακούς σε θέση – σανίδα- για να γυμνάζουμε συγχρόνως όλο το μέρος του κορμού και τα χέρια.

2. Αν έχουμε τον χρόνο, την ενέργεια και το πείσμα για μια ολοκληρωμένη προπόνηση, προτιμούμε ένα πρόγραμμα αερόβιο με αρκετές ασκήσεις για όλο το σώμα και αυξομείωση της έντασης, με στόχο την καύση λίπους.

3. Η διατροφή μας είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να δούμε τα αποτελέσματα. Επιλέγουμε τροφές με χαμηλά λιπαρά. Λέμε «ναι» σε ό, τι περιέχει πρωτεΐνη, λαμβάνουμε λίγους υδατάνθρακες που μας γεμίζουν ενέργεια και τα σνακ μας αποτελούνται από φρούτα (φρέσκα ή αποξηραμένα) ώστε να χορταίνουμε και να ξεχνάμε τα υπόλοιπα.

evelina-nukta-1-e1424281402679 Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

 

 

No comments

Leave a reply