Εμπνεύσου, μπες και εσύ στο στοίχημα και γίνε καλύτερη! #BetterForIt

9 Posted by - February 5, 2016 - Motivation

Οι γυναίκες αναζητούν έμπνευση και κίνητρο για να δουλέψουν για τον εαυτό τους, να γίνουν καλύτερες και δυνατότερες. Η Nike μας ενεργοποιεί και μας «προκαλεί» να μπούμε στην άσκηση, προβάλλοντας μια νέα fitness παραγωγή, μέσα από μια σειρά 8 επεισοδίων, με πρωταγωνίστριες την  Margot και την  Lily.

Η νέα σειρά της Nike, Margot vs Lily – Better For It Production, ενισχύει την ιδέα του Better For It, το σύνθημα για ενότητα που προσκαλεί τις γυναίκες να κατακτήσουν καινούργιους αθλητικούς στόχους.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών γυναικών στην προσπάθειά τους να γίνουν ακόμα καλύτερες μέσα από ένα στοίχημα που βάζουν μεταξύ τους. Η πρωτότυπη σειρά είναι μέρος ενός ευρύτερου κινήματος που καλεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πάρουν πρωτοβουλία, χαράσσοντας τον δικό τους δρόμο προς το BetterForIt.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της πρωτότυπης σειράς εδώ https://youtu.be/Iggq7fbL6-8

Κάθε Δευτέρα έως τις 21 Μαρτίου θα προβάλλεται και ένα νέο επεισόδιο στο YoutubeChannel της NikeWomen.

H Πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η  παγκόσμια πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα, 1 Φεβρουάριου και όλα τα κορίτσια που αγαπούν το fitness και ακολουθούν την Nike, παρακολoύθησαν  στην Ελλάδα σε αποκλειστική προβολή, το πρώτο επεισόδιο της σειράς Margot vs Lilly και ήταν έτοιμες για το δικό τους training.

Με την ολοκλήρωση της προβολής, ακολούθησε ένα special training session ειδικά σχεδιασμένο για τις καλεσμένες. Η trainer της Nike καθοδήγησε και μύησε τις κοπέλες σε αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία και τις ενθάρρυνε να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στον αθλητικό τους στόχο.

Nike presents Margot vs Lily launch event_projection

 

 

 

 

 

 

Nike presents Matgot vs Lily launch event_training session 3 (2)

 

 

 

 

 

 

 

Nike presents Margot vs Lily launch event

No comments

Leave a reply