Η Ελληνοδανέζα Ιζαμπέλα ζητάει την ψήφο μας για να πάει στον Βόρειο Πόλο

27 Posted by - December 11, 2016 - Motivation

Η 23 Ελληνοδανέζα Ιζαμπέλα Αχαρονιάν, πρώην μέλος της ομάδας του Πανερυθραϊκού ΠΣ (κόρη του προέδρου του συλλόγου κ. Τόνυ Αχαρονιάν), έχει δοκιμαστεί σε αρκετά σπορ και τώρα διεκδικεί την συμμετοχή της στην πιο μεγάλη πρόκληση. Τον γύρο του Βόρειου Πόλου με έλκηθρο και σκυλιά.

Πρόκειται για μια διοργάνωση της Fjällräven Polar που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο ιδρυτής Fjällräven Åke Nordin συναντήθηκε με τον Kenth Fjellborg, έναν από τους κορυφαίους οδηγούς έλκηθρου της Σουηδίας. Ο Kenth είχε συμμετάσχει σε έναν αγώνα με έλκηθρο και σκυλιά, γεγονός που ενέπνευσε τον ιδρυτή  Åke.
Ήθελε να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο αλλά με συμμετέχοντες απλούς ανθρώπους απ όλο τον κόσμο. Από το 1997 η διοργάνωση, Fjällräven Polar πραγματοποιείται  με επιτυχία στη σκανδιναβική Αρκτική, με τους συμμετέχοντες να έχουν θάρρος και κέφι, καθώς έχουν την πλήρη καθοδήγηση από τους ειδικούς.

vpolsk1

Με τα χρόνια, οι συμμετέχοντες έχουν αντιμετωπίσει τα πάντα. Από χιονοθύελλες και θερμοκρασίες μείον 30 ° C, μέχρι και ηλιόλουστες ημέρες. Σημασία έχει, πως μέσα από αυτή την πρόκληση, οι τυχεροί έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μια περιπέτεια ζωής και να δοκιμάσουν τα όριά τους.

Οι συμμετέχοντες προκρίνονται βάση των ψήφων τους και το μόνο που χρειάζεται για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η ανάγκη σου για μια τέτοια περιπέτεια.

Αυτή την περιπέτεια θέλει να ζήσει η Ιζαμπέλα και ζητάει την ψήφο μας για να καταφέρει να είναι μια από αυτούς που θα βρεθούν στον βόρειο πόλο και θα διανύσουν την «μαγική» διαδρομή με έλκηθρο και σκυλιά.

Ψήφισε την Ιζαμπέλα εδώ. Στήριξε την και για έναν κοινωφελη σκοπό.

Η ομάδα του Πανερυθραϊκού ΠΣ και ο πρόεδρος κ. Τόνυ Αχαρονιάν, πήρε την απόφαση  να ενισχύσει τα παιδάκια των “Χωριών SOS” και “Κιβωτός του Κόσμου “.

Με κάθε ψήφο και επιβεβαίωση στη σελίδα αυτή, θα προστίθεται  1 Ευρώ στο Χριστουγεννιάτικο κουμπαρά του κάθε ένα από αυτά τα ιδρύματα.

Η ψήφος αφορά ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της για ένα ταξίδι στον Αρκτικό Κύκλο .

Παρακολούθησε το video της Ιζαμπέλας και μάθε την ιστορία της

No comments

Leave a reply