Μπορείς να κάνεις τα πάντα! Φτιάξε το δικό σου Wellness Plan σήμερα κιόλας!

17 Posted by - March 21, 2019 - Motivation

Κατέκτησε το Wellness και στην πορεία θα ανακαλύψεις το fitness κομμάτι που κρύβεις μέσα σου! Για να είσαι συνεπής σε ό, τι κάνεις ή σε ό, τι θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να φτιάξεις το δικό σου wellness plan. ToWellnessείναι ένας γενικός όρος που μεταφράζεται σε καλή ζωή.  Η καλή ζωή συμπεριλαμβάνει την καθημερινότητα μας, τις συμπεριφορές μας, τις συνεργασίες μας, τις σχέσεις μας, τις συναναστροφές μας,  την διατροφή μας, την άσκηση μας. Το Wellness είναι ο καλός τρόπος ζωής που αν δουλέψεις με τον εαυτό σου και τον κατακτήσεις, (αν βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη), τότε θα μπορείς να είσαι λίγο περισσότερο συνεπής σε όλα όσα στοχεύεις, καθώς θα έχεις βρει και μια ψυχική ισορροπία.

Διασκέδασε τον εαυτό σου

Όσο και να μεγαλώνουμε, ό,τι ρόλους κι αν αναλάβουμε (σύζυγος, γονιός, επαγγελματίας), έχουμε το δικαίωμα να νιώθουμε και παιδιά. Το παιχνίδι – αν το θέλουμε – δεν τελειώνει ποτέ και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, μπορεί να το δημιουργεί και να το προσθέτει στην ζωή του. Ακόμα και μια βόλτα στο πάρκο είναι ικανή να σε εμπνεύσει και να σε κάνει να δεις τα πράγματα «σαν άλλοτε». «Όταν μεγαλώσω, θα κάνω…». Και τώρα που μεγάλωσες μπορείς να σκέφτεσαι και να κάνεις τα πάντα!

Άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει

Όλα είναι θέμα απόφασης. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος της καθημερινότητας σου, ξεκίνα να τον αλλάζεις με όσα είναι πιο εύκολο να αλλάξεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου. Πχ. ο στόχος να τρως καλύτερα, να φροντίσεις το σώμα σου, την εικόνα σου και να ανακαλύπτεις νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα σε κάνουν αυτόματα πιο ενεργό.

Μην μένεις σε αδράνεια

Η αδράνεια φέρνει αδράνεια. Ενεργοποιήσου και δράσε. Φτιάχνοντας το δικό σου Wellness plan για μια καλύτερη ζωή βρες έναν traine rή μια ομάδα που θα σε κρατάει σε εγρήγορση και θα σε βάλει σε έναν ρυθμό που θα σου αρέσει και το μόνο που θα έχεις να σκέφτεσαι είναι ένας στόχος που σιγά σιγά θα επιτευχθεί. Θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, δύναμη και θα γίνεσαι ολοένα και πιο ενεργός σε κάθε σου δραστηριότητα.

evelina-nukta-1-e1424281402679Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

 

No comments

Leave a reply