Νέος χρόνος, νέοι στόχοι… Γιατί το 2017 θα είμαστε καλύτεροι!

23 Posted by - January 2, 2017 - Motivation

Αυτός ο χρόνος θα είναι καλύτερος απο αυτόν που αφήσαμε πίσω. Και θα είναι καλύτερος γιατί θέλουμε να είναι καλύτερος και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Και επειδή όλα ξεκινούν απο μέσα μας, απο εμάς, θα αγαπήσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, το σώμα μας και θα διατηρηθούμε υγιείς για να μπορούμε να υλοποιήσουμε και όλους τους υπόλοιπους προσωπικούς μας στόχους.   

Άλλωστε για να πετύχουμε ένα σύνολο πραγμάτων θα πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλα τα επίπεδα. Μέσα σε αυτό το σύνολο – το πλαίσιο, συμπεριλαμβάνεται και η φυσική μας κατάσταση. Αν δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα fitness, μπορούμε να στοχεύσουμε τουλάχιστον στο Wellness. Δηλαδή, στην υγεία του σώματος και πνεύματος μας.

Όπως σε όλα τα καινούργια ξεκινήματα, έτσι και σε αυτό του 2017, βάζουμε στόχους, κάνουμε πρόγραμμα και ξεκινάμε το φετινό μας ημερολόγιο με την πρώτη σελίδα να αναγράφει «Θα είμαστε καλύτεροι σε όλα».

Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σε όλα έχοντας υγεία, καλή φυσική κατάσταση, διαύγεια και ενέργεια.

Φέτος λοιπόν, δίνουμε στον εαυτό μας λίγο χρόνο για να τον γυμνάσουμε σωματικά και πνευματικά. Να μπορούμε καθημερινά να αποβάλουμε οποιαδήποτε συναισθηματική πίεση, κάνοντας οτιδήποτε μας ευχαριστεί.

Όλα είναι motivation! Ενεργοποιούμαστε με κάθε τρόπο και κάνουμε την κάθε μας ημέρα μοναδική!   

No comments

Leave a reply