Ναι, ειναι καλοκαίρι αλλά γυμναζόμαστε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Διάλεξε τον δικό σου!

43 Posted by - June 29, 2019 - Motivation

Ίσως έχουν περάσει ώρες, ημέρες, μήνες μέχρι να πάρεις την απόφαση να πας σε ένα #γυμναστήριο. Ίσως έχει περάσει καιρός από την ημέρα που ενώ γράφτηκες στο πλησιέστερο γυμναστήριο, δεν κατάφερες να βάλεις την άσκηση στην καθημερινότητα σου. Το πιο σημαντικό κομμάτι στην #άθληση είναι το κίνητρο. Για να κολλήσεις με την άσκηση και την διατροφή, θα πρέπει να μην είναι για σένα μια αγγαρεία αλλά μια ευχαρίστηση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνουν την άσκηση διασκέδαση. Μάλιστα, όταν πρόκειται για την άσκηση το #καλοκαίρι, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το δούμε… αλλιώς!

#Παραλία Όλοι μας το καλοκαίρι λατρεύουμε την παραλία. Άλλοι γιατί τους αρέσει το κολύμπι, άλλοι γιατί αγαπούν την «θέα θάλασσα», άλλοι γιατί τους αρέσει το μαύρισμα και άλλοι γιατί βρίσκουν ευκαιρία να απολαύσουν τα θαλάσσια σπορ. Πηγαίνοντας στην παραλία για τρέξιμο μπορεί να καθαρίσει το μυαλό σου, να εμπνευστείς, να ξεκινήσεις την ημέρα σου με καθαρό μυαλό. Αμέσως μετά θα έχεις ένα λόγο παραπάνω να απολαύσεις την θάλασσα, να χαλαρώσεις στην αμμουδιά και να ξεκουραστείς. Ένας είσαι από αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε παρέα για να ασκηθούν, ένας διασκεδαστικός τρόπος να χαρείς την παραλία είναι το #βόλεϊ και οι #ρακέτες –αρκεί να μην γίνεστε ενοχλητικοί -. Μην ξεχνάς πως για να κερδίσεις ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις και σωστές διατροφικές επιλογές. Μαζί με το αντηλιακό και την πετσέτα σου, πέτα στην τσάντα σου μερικά #φρούτα

#Rollers Tα rollers είναι περισσότερο διαδεδομένα στο εξωτερικό, είναι πολλές οι ομάδες φίλων στην Ελλάδα που λατρεύουν τις βόλτες με… ροδάκια. Αν δεν έχεις εκπαιδευτεί, σίγουρα θα δυσκολευτείς να ισορροπήσεις, ωστόσο αν σου αρέσει η ιδέα, υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις. Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη βόλτα, εναλλακτικής άσκησης, όπου απαιτεί σφικτό κορμό για να ισορροπήσεις, ενώ συγχρόνως δυναμώνει γλουτούς και πόδια.

#Περπάτημα Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο μέρος στην πόλη. Σε όλους μας αρέσει να κάνουμε μια όμορφη καλοκαιρινή βόλτα – ακόμα κι ας είναι χωρίς παγωτό χωνάκι. Ναι, γιατί η αναφορά γίνεται σε αυτή τη βόλτα που εκμεταλλευόμαστε προκειμένου να περπατήσουμε ή να κάνουμε #joking. Αφιέρωσε λίγα λεπτά στον εαυτό σου γιατί τα μικρά πράγματα στη ζωή είναι πολλές φορές σημαντικά. Μια βόλτα στο αγαπημένο σου πάρκο μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στους στόχους σου και σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή σου.

#Hobbies Από θαλάσσια σπορ, μέχρι #Yoga, #Pilates και #Zumba! Είναι μόνο μερικά μαθήματα που μπορούν να δώσουν περισσότερη διασκέδαση την καλοκαιρινή περίοδο. Αναζήτησε τις καλοκαιρινές ομάδες που οργανώνουν τέτοιες #fitness ώρες σε κάποια παραλία και γυμνάσου μαζί τους. Ενεργοποιήσου, μάθε κάτι καινούργιο για σένα και ζήσε την κάθε ημέρα όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείς. Γιατί είναι καλοκαίρι και το καλοκαίρι το περίμενες πως και πως!

evelina-nukta-1-e1424281402679Εβελίνα Νύκτα

Personal Trainer/ Fitness Editor/ Wellness Expert
evelinanykta@gmail.com

No comments

Leave a reply