Να τι σκέφτονται όσοι έχουν γυμνασμένο σώμα!

11 Posted by - October 22, 2017 - Motivation

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ορισμένοι άνθρωποι έχουν κάνει την γυμναστική τρόπο ζωής, ενώ κάποιοι άλλοι βαριούνται ακόμα και να περπατήσουν μέχρι το επόμενο στενό; Είναι θέμα χαρακτήρα ή απλά όσοι έχουν γυμνασμένο τρόπο βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά; Δες πως σκέφτονται και ίσως καταφέρεις κι εσύ να βρεις νόημα στην λογική τους και καταφέρεις να πηγαίνεις πιο συχνά στο γυμναστήριο.

1. Η γυμναστική δεν είναι αγγαρεία. Όσοι έχουν κάνει την γυμναστική να φαίνεται απλή απλά θεωρούν ότι το γυμναστήριο, το κολυμβητήριο, η βόλτα στο πάρκο ή η yoga είναι το χόμπι τους. Αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην γυμναστική γιατί ξέρουν ότι θα τους χαλαρώσει και θα τους ανεβάσει την ψυχολογία. Αντίθετα, δεν πιέζονται να πάνε στο γυμναστήριο απλά και μόνο για να χάσουν κιλά.

2. Εστιάζουν στα θετικά: Κάποιοι σκέφτονται τον πόνο ή την κούραση που θα αισθανθούν και βρίσκουν δικαιολογίες για να μην πάνε στο γυμναστήριο. Όσοι έχουν γυμνασμένο σώμα, όμως, πάντα εστίαζαν στα θετικά της γυμναστικής αφού ήξεραν ότι μετά από λίγο όχι μόνο θα διασκέδαζαν με το πρόγραμμα που θα επέλεγαν αλλά θα είχαν και καλύτερη εμφάνιση.

3. Δεν φοβούνται να πιέσουν τον εαυτό τους: Ακόμα και όσοι πηγαίνουν στο γυμναστήριο καθημερινά, δεν βλέπουν τη γυμναστική σαν παιχνιδάκι. Ξέρουν ότι πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους και να επιδείξουν δύναμη και αντοχή για να ολοκληρώσουν μια δύσκολη άσκηση. Όσοι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα, όμως, δεν φοβήθηκαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, να αισθανθούν για λίγα λεπτά άβολα ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

4. Δεν τα παρατάνε: Βασικά δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Όταν ξεκινούν κάτι, το ολοκληρώνουν και ξέρουν πώς να κάνουν μια δύσκολη κατάσταση να φαίνεται εύκολη. Δεν θέτουν μη ρεαλιστικούς στόχους και δεν ξεχνούν ποτέ ποιος είναι ο στόχος τους, δηλαδή να έχουν ένα γυμνασμένο σώμα και μια καλή ψυχολογία.

joytv.gr

No comments

Leave a reply