Υπάρχει τρόπος να χάσεις λίπος ακόμα κι όταν δεν γυμνάζεσαι

5 Posted by - November 18, 2018 - Motivation

Η απώλεια λίπους δεν είναι εύκολη δουλειά. Ιδιαίτερα αν δεν είσαι σε φάση να γυμνάζεσαι,  πρέπει να δίνεις προσοχή στις καθημερινές σου συνήθειες.  Μπορείς να χάσεις το λίπος χωρίς άσκηση, αλλά πρέπει να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Λιγότερες θερμίδες

Η απώλεια του λίπους είναι συνδεδεμένη με την απώλεια θερμίδων. Αν προσλαμβάνεις λιγότερες θερμίδες, θα δεις τα κιλά σου να χάνονται. Απλώς, η γυμναστική, τονώνει τους μυς και προσφέρει τις παραπάνω καύσεις που χρειάζεσαι για να φτάσεις πιο γρήγορα στο αποτέλεσμα, χωρίς το άγχος να τρως πολύ λιγότερο. Μέτρα τις θερμίδες που παίρνεις ημερησίως και βεβαιώσου ότι αυτές δεν είναι κάτω από 1200 ώστε να έχεις την υγεία σου.

Επέλεξε τις καλύτερες τροφές

Διώξε το λίπος φροντίζοντας τον οργανισμό σου.  Διάλεξε τροφές που δεν έχουν πολλές θερμίδες αλλά πολλά θρεπτικά συστατικά. Τα αυγά, η άπαχη πρωτεΐνη που υπάρχει στα ψάρια και το κοτόπουλο, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα καρύδια, τα λαχανικά, είναι από τις επιλογές που μπορείς να έχεις για να γεμίζεις το στομάχι σου αλλά να φτάσεις και στον στόχο σου.

Βάλε Χ σε ότι σε σαμποτάρει

Για να απαλλαγείς απο το λίπος , πρέπει να σταματήσεις να τρως τηγανητά φαγητά, συσκευασμένες τροφές, γλυκά και οτιδήποτε επεξεργασμένο.  Φρόντισε, να παίρνεις ημερησίως τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και τα υγιή λίπη που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου.

Ελάττωσε το αλκοόλ

Θα πρέπει να μειώσεις την κατανάλωση αλκοόλ εάν θέλεις να απαλλαγείς από το λίπος. Επέλεξε ανθρακούχο νερό ή τσάι χωρίς ζάχαρη.

Βρες τρόπους για να διώξεις το στρες

Το άγχος προκαλεί αύξηση της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες και μας κάνει να κρατάμε λίπος. Βρες τρόπους να διαχειρίζεσαι το άγχος σου και να παραμένεις σε ηρεμία.

No comments

Leave a reply