Να χαμογελάς αληθινά πάντα

3 Posted by - June 21, 2019 - Motivation

Ζούμε σε μια εποχή, όπου στεναχωριόμαστε πολύ εύκολα και μας παίρνει από κάτω σε διάφορους τομείς και με δυσκολία προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας.

Στο σημερινό μου κείμενο θα σου δώσω δύναμη και αισιοδοξία για να μπορέσεις να δεις πως η ζωή είναι μικρή και πρέπει να χαίρεσαι με μικρές στιγμές που σε γεμίζουν.

Καταρχάς πρέπει να αφήσεις το παρελθόν σου στην άκρη, να βγάλεις τις παρωπίδες και να πας παρακάτω.

Αντιμετώπισε όλα σου τα προβλήματα με ηρεμία και με καθαρό μυαλό.

Στις δύσκολες στιγμές θα δεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και αν έχεις τοξικούς ανθρώπους δίπλα να τους διώξεις γρήγορα.

Σε κάθε στεναχώρια σου να προσπαθείς να είσαι δυνατή και να μη ξέρεις κανείς ότι στεναχωριέσαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με τον πόνο του άλλου.

Όμως η μεγαλύτερη συμβουλή που θα σου δώσω είναι πως ακόμα και αν έχεις πολλά προβλήματα να κοιτάς εσένα πρώτα να είσαι καλά μέσα σου ψυχικά , να μην αφήνεις τα προβλήματα να σε επηρεάζουν και να τα αντιμετωπίζεις με αληθινό χαμόγελο.

Γιατί τα αληθινά χαμόγελα κάνουν τους άλλους να ανησυχούν και φυσικά το χαμόγελο είναι η πιο ωραία καμπύλη που έχουμε και μας τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Και επειδή είναι καλοκαίρι βγες έξω, διασκέδασε και χαμογέλα, διότι με το να μένεις κλεισμένη στο καβούκι σου και να σκέφτεσαι τα προβλήματά σου κακό σε σένα κάνεις και χάνεις μοναδικές στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τίνα Α.Μιχαηλίδου
Relationship Blogger
https://www.tinamichaelidou.gr/

No comments

Leave a reply