Οι γυναίκες έχουν ανάγκη απο έμπνευση- Αυτό είναι για σένα (Inspiration Video)

5 Posted by - April 17, 2015 - Motivation

Υπάρχει ένα βίντεο “έμπνευσης” στο διαδίκτυο από ένα δυνατό κορίτσι στην Αγγλία ως μέρος μιας εκστρατείας για να ενθαρρύνουν τις γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αφορμή ήταν μια έρευνα στην οποία εντοπίστηκε η ανισορροπία μεταξύ των φύλων όσον αφορά τη συμμετοχή στον αθλητισμό και την άσκηση στην Αγγλία, η οποία δεν υπάρχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με την Τζίνι Τιμή, Διευθύνων Σύμβουλος του Αθλητισμού της Αγγλίας, «Ορισμένα από τα θέματα, όπως ο χρόνος και το κόστος, ήταν οικεία, ωστόσο ένα από τα ισχυρότερα θέματα που αντιμετώπιζαν ήταν ο φόβος της κρίσης. Ανησυχούν για το ότι δεν είναι στο σωστό βάρος – μέγεθος, πως δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και πως δεν έχουν την εμπειρία, την εξειδίκευση.

Τώρα, ποιος δεν είναι εξοικειωμένος με αυτόν τον κακό δαίμονα;

Η εκστρατεία ενθαρρύνει τις μη ενεργές γυναίκες να συμμετάσχουν σε ένα άθλημα της επιλογής τους. Δεν έχει σημασία αν είσαι «καλή» σε αυτό.
Οι εικόνες είναι πραγματικές, βλέπουμε την αφθονία του πάχους και της κυτταρίτιδας. Και βλέπουμε επίσης γυναίκες που παίρνουν μέρος σε όλα τα είδη του αθλητισμού. Δυσκολεύονται αλλά το διασκεδάζουν.
Αντιμετωπίζουν τον φόβο της κρίσης στο μάτι του άλλου και λένε: «Εγώ είμαι μεγαλύτερος από σένα. Μπορώ να το κάνω αυτό. “

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο. Είναι σπουδαίο.
Γυναίκες όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτου βάρους, γυμνάζουν το σώμα τους και έχουν χρόνο για τη ζωής τους.

 

 

elephantjournal.com

No comments

Leave a reply